Търсят роднини на първия турист в Слънчев бряг

Издирват се преки роднини на първия чужд турист, посетил курорта "Слънчев бряг".

Обратно в новината

Коментари - Търсят роднини на първия турист в Слънчев бряг | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Награда - 1 седмица?!? То това награда ли е - то една седмица там си е издевателство върху личностите им! То там е непоносимо!

Първа награда- едноседмична почивка на Сл. Бряг, втора награда - двуседмична почивка на Сл. Бряг...

Как установиха,че е първия,нада ли е пристигнал сам на почивка.

Стига с този нихилизъм, лош бил Слънчев Бряг, идете в Италия да видите там какво чудо е станало - на всеки пет метра негри просят, негри продават боклуци, негри те врънкат за пари, нямаш миг спокойствие. Нямаш мира и на плажа - през 30 секунди пристигат кюнци отрупани с кърпи, тениски или часовници и те врънкат да си купиш нещо. Слънчев бряг е направо приказка пред някои курорти.

Не закачай Италия, че на кутрето й не можем да се опрем! Ти идиот ли си или полуидиот? Италия има такивакурорти и такъв туризум с такова обслужване, че и фантазиите ти не би трябвало да могат да правят сравнение. Или си полуидиот, или идиот, за да правиш сравнение. Или комунист, което може да обясни всичко. Само уродливо може да черното да казва бяло и на италианския туризъм да казва, че е по-лош от българския. Или си ималтолкова пари, колкото да се завреш в най-голямата цигания на Италия, която не знма как изглежда. В Италия съм изкарвал едни от най-прекрасните си дни за почивка, като съм обиколил около 30 държави преди това, вкл. с най-висок стандарт в Европа.Серсеми долни, комунисти уродливи, махайте се от България, за да си направим Родината хубава за децата ни.

Абе цървул,като толкова ти харесва защо не си остана в някоя от 30-те страни където си бил,или като се събуди оная ти работа беше в контакта.

БРАНИМИР Ботев, а не Борислав!!!

некога ,другаре , с едни гуменки карахме по 30 деня на море !Това вие , деебъ вашта мамица , помните ли го ?

Човекът/ наследниците му може да не са алкохолни отрепки - затова дали се замислиха? Едно време Слънчев бряг беше истински курорт, сега е позор за България.Отразява с пълна сила мърсотията, която се случва и в държавата ни. "Награда" е много силна дума за това, което го очаква човек там.

Дайте ваучера на Мария Силвестър...

Чета,препрочитам и не вярвам на очите си,цитирам:"Откриването на първия турист,посетил курорта "Сл.бряг" или негови роднини,ще бъде ГОЛЯМ УСПЕХ....По-голяма реклама от тази ...едва ли ще имаме за Централна Европа и Чехия",каза на пресконференция министърът."/край на цитата/.Доц. Орешарски,ега ти ЕКСПЕРТНИЯ КАБИНЕТ,носи си го на рамо този министър.Когато станеш нормален човек,в смисъл сдадеш поста, като те срещна на улицата ще те попитам КОЙ? и ЗАЩО? А и друго, май всеки бранш си заслужава началника!

Кой те е създал тебе такъв глупак? КОЙ? И ЗАЩО???

Явно на всички комунисти интелектуалното ви ниво е под кота нула. Простотиите ви са несравними и с тези на Боко. Много сте прости! Обидно, потресаващо прости селски пръчки, а пък ако ще кой да е костюм да облечете. Интерпретацията на мероприятието е толкова посредствена, че е срам за посредствен гимназист, камо ли за зам. министър. Много сте прости! Респективно крайно некадърни и вредни. Само на пенсия да ви оставим и да ви храним без да рабоите, ще им апо-голяма полза от вас, отколкото да свършите някаква работа. Невиждана посредственост и некадърност. Нямам думи.

Ако човекът е жив, ще се ужаси от това, което ще види. Като гледам старите кадри от началните години на Сл. бряг - тогава е било наистина хубаво.

споделям Вашето мнение. По една случайност и аз помня Слънчев бряг от 59-та. Гостувахме на роднини в Бургас и отидохме на екскурзия до курорта. Мястото ми се видя много диво и се чудех какво им харесва на възрастните - един висок хотел, няколко скрити под дърветата двуетажни станции и едно пазарче. От там ми купиха надуваем лебед, с който едва не се удавих... След години пак съм минавала от там, курортът беше приятно място. Сега вече е всичко друго, но не и "летовище", и става за всичко друго, но не и за почивка.

Тогава кадрите бяха от царска България - истински образовани, изучени в Европа. След това (и до днес) доминират социалистически обучени кадри, които създадоха боклук - бетон, ниско качество, отвратителен дизайн, посредственост. Работническо-селски поризход, очаква ли се друго?! Докато бъдат изместени некадърниците, които комунизмът генерира от 55-та - 60-та до 89-та, ще минат още 25 години. Понеже едно е да разрушиш изградена система от специалисти - става бързо. За 10-на години "народна" власт всичко може да бъде срутено, а ефектът да се прояви в икономиката за още 10-на години. Кажи го, речи го 20-тина години последователно рушене от некадърност и до 80-та започна тоталният срив и успя да се срине 89-та. Пропагандата да не я бъркаме с реалността! Бъкат я комунистите поради ниския си интелект. Сега обаче ще е малко по-бавно с изграждането, защото и преподавателите, които учат студентите, са изпростачени от комунизма. Гледай Орешарски какво тъпо парче е, а е май доцент. Подмяната на такива ще трае дълго. Комунизмът е уродлива и трайна промяна към некадърност и цинизъм в обществата, които е заразил...

... ги издирват ... Със сигурност има и в България,няма начин да не е срещнал някоя дащна нашенка ...

До г-н Министърът. Уважаеми г-н м-р, туристите не се "докарват", а се привличат. Или вие още живеете в "онова" време на "докарванията"?

"По-голяма реклама от тази, да се срещнем с тях и да ги докараме на почивка в "Слънчев бряг", едва ли ще имаме за Централна Европа и Чехия..." - е много ясно, друго кво да рекламирате - презастрояване, скъпотия, лошо обслужване...?

каква награда може да е слънчев бряг .....