Вдигат 5-звезден хотел в центъра на София

Първият хотел от веригата Мариот ще се появи в България

Обратно в новината

Коментари - Вдигат 5-звезден хотел в центъра на София | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ти защо пишеш в 3-то лице? Ти не си ли от селяците, дошли от майната си? Или се броиш за софиянец-кореняк? Като гледам колко неграмотно пишеш си мисля, че няма как да не си някой селяк!

Не видях някой да е споменал девиза на София... А и този хотел има шанс да пооправи пътвата инфраструктура в района - поне така стана на Черни връх, като завършиха мола?

Ами легендарната кръчма "Мамин Кольо" ще остане в сянката на шибания хотел сбита в ъгъла.А пък от ресторанта на последния етаж посетителите ще могат да се наслаждават на травестите на площад "Македония " и МЗ.Истинска идилия.

Не му е мястото там на толкова висок хотел.

а кой , ще плати ремонта на улиците, пак ли ние, а кой ще поеме рушветите, пак ли Юрданка и котилото около нея

хотели да няма , нови улици да няма за да не се отрежат 10 дървета ,надземни естакади да няма щото пък колите вдигали много шум на живеещите на 5 етаж ,високи сгради да няма че било некрасиво , всяко ново строителство загрозявало софия, паметници на културата се считат някакви съборетини грозни с падащи мазилки и балкони . ОК ! Само че ако всичко това се спазваше щеше софия да изглежда на едно ткзс с 12 000 жители и улици от кал .Можете да видите картички на софия малко след освобождението накакво прилича .Пълна скръб.Село .

Доста работна ръка трябва да се наеме за толкова голям и 5 звезден хотел а качеството на хората зависи от манталитета им кореняци софиянци няма но има образовани и възпитани правилно

Има и малко археология отдолу...

Преди да пишете направете си проверка. Първо Радисън е вече Интерконтинентал. Второ всички луксозни хотели са заети над нормата за печалба почти през цялото време.Трето тази сграда е разрешена от стария главе архитект и Здравков няма законов инструмент да спре строителството. И последно няма нищо по-нормално от това в милионен град столица да се строят големи сгради. Всеки има ибор да се премести в по-малък град ако не го устройва. Строителството и последващата експлоатация на сградите създават приходи и работни места за много хора и е важен фактор за ръста на заплатите в София.

Новият, велик архитект, както и загрижената ни кметица с екипа си, успешно продължават с унищожаването на града ни за съжаление. Но липсват и хора, които да се обединят и им се противопоставят. Твърде жалко за града ми.

Този парцел не беше ли на Жоро Кирчев, оня от случая "Алабин"?

България, както и повечето страни в региона са селски държави - всичко се случва на мегдана. Мегданът в нащо село е София.

хотелат сте се казва"мафиот"!

Джендъри

Хотелът няма да да е Мариот а МаФиот!

Къде ще намерят клиенти, с които да запълнят 30 етажа на 5-звезден хотел? Да не би да са пълни Шератон, Радисън, Японския, Родина и Хемус? Изобщо, какво ще търси точно в София човек с пари за такъв хотел? Само за едно нещо се сещам, от сферата на услугите...

Родина от години е "одрана" и не функционира. Паметник на приватизацията

деер

Ами всички ние ще плащаме на хората, ще отсядат в тази хотел!

Ужас...

Гладния архитект пак се изложи

Унищожиха София!гл.архитект,кметицата премиера и останалите управници са селяндури!няма един софиянец ,който да милее за София и да помни тези места от детството си!!България е обречена,смогм!!!

Солни пазар беше единственото нормално място да се построи огромен паркинг в който живеещите и гостите на София да могат да паркират и да не задръстват улиците. Аз цял живот живея там и винаги съм се надявал разума да надделее пред лакомията но уви. Още преди време като застройка половината от Солни пазар ми стана ясно че разума е отишъл на разходка. Сега само фандъкова да ми забрани да си влизам с дизеловата кола до вкъщи ще е паркирам пред тях или пред Боко тиквата

Може да паркираш там, ама ще бъде еднократно.

107 метрова сграда, 30 етажа и за тях само 40 парко места. В идеалния център на София. Там където и сега трафика е прекомерен, и сега няма места за паркиране. И сега има прекалено много високи сгради там. Това е реалността, когато ни управлява некадърна и корумпирана паплач. Гарантирано от ГЕРБ!

120 са паркоместата, чети

А хотелчето от десет етажа на хубавото Наде и мъжа и срещу НДК има точно четири паркоместа.Цяла София се управлява от пълни селяндури които не са виждали нищо друго освен каруци и свинарници и мислят на нивото как се хрянат кокошките и прасетата.Простотията и лякомията и заляла ну само държавните но и общинските чиновници.Скоро идат избори и трябва да се връщат по родните си места.

Като ги натиснат големите пари да видиш как архитектите се извъртат....

А надземни паркинги....някой друг път.

Нали главния архитект на София многократно нареждаше по всичси телевизии, че безобразията в центъра на София с изграждане на многоетажни ковсервни кутии ще бъдат прекратени? Тази мегаломания трябва да бде озаптена - поне в историческия център на града или това, кото е останало от него. Защото тепърва предстои конкурс за централната част на София, върху която кой ли вече не се упражнява - вместо да насочат внимание към прилежащите райони и предградия? И колко хотела вече има в центъра - за всеки софиянец по стая!