Ранните резервации за хотели и услуги в Пампорово са с до 15 процента отстъпка, информират от "Пампорово" АД. Намаленията са в сила за Коледно-новогодишните празници и за настаняване за целия ски сезон.

Отстъпките от 15 на сто се отнасят за резервации, потвърдени и заплатени до края на октомври, а до края на ноември намалението е 10 процента. За Коледните пакети е предвидена отстъпка от 10 процента при резервиране до 30 ноември.

Пампорово инвестира в нови дигиталния услуги за зимния сезон, които ще гарантират повече безопасност и сигурност за туристите в условията на пандемия, уточняват от "Пампорово" АД.

От дружеството са категирични, че през новия зимен сезон цялата ски зона ще работи при изключителни мерки за безопасност с всички взети противоепидемиологични правила в хотелите, ски центровете, лифтовете, гардеробите и ски училищата, където ще бъдат поставени необходимите предпазни средства, организация и дезинфектанти за сигурност на туристите в курорта.

Нова платформа за директна онлайн покупка на лифт карти и ски услуги през уеб магазин е основен акцент в проекта за дигитализация в курорта.

Възможността за директни покупки онлайн ще позволи на туристите предварително да закупят безконтактни лифт карти и ски пакети, които да вземат самостоятелно на място през поставени на различни места в ски зоната pick-up устройства чрез сканиране на QR код или ваучер за пакетната услуга, уточняват от "Пампорово".

Част от уеб магазина ще бъде и система за бързо и надеждно презареждане на лифт карти. Въвеждането на подобни pick-up устройства се случва за първи път в България и е стъпка напред в модернизирането на Пампорово, допълват от туристическото дружество