Има много възможности човек да опознае света, но круизите сякаш дават онова, което никое друго пътуване не може - от пътешествия на тема пикълбол или Star Trek до пътувания, посветени на загадките на убийства, ирландската музика или Тейлър Суифт

Но бихте ли се качили някога на нудистки круиз? Според Independent, заедно с компанията за нудистки пътувания Bare Necessities, стартират пътуване, описано като "11-дневно приключение обратно към голия рай".

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Norwegian Cruise Line (@norwegiancruiseline)

 

Круизът, който ще тръгне от Маями на 3 февруари 2025 г., ще обиколи дестинации като Бахамите, Сейнт Лусия и Пуерто Рико, преди да се завърне на 14 февруари.

Макар че това вече е "райски маршрут", на борда на круизния кораб Norwegian Pearl има и много неща, с които да се забавлявате, докато оставяте всичко на свобода. Има открита палуба, 14 ресторанта и 14 бара, голям бюфет, казино, спа център и няколко възможности за нощен живот.

Но има няколко правила, които трябва да имате предвид. Пътниците трябва да бъдат облечени по време на посрещането и представянето на капитана, през цялото време в основните и специалните зали за хранене и докато са на пристанището.

Пасажерите също така трябва да сложат кърпа, преди да се настанят в каютата, на палубата на басейна и в зоната на бюфета, и не могат да бъдат голи пред други кораби в пристанището, и нещо изключително важно - забранени са всякакви "ласки или неподходящи докосвания".

От ужасени до неустоимо заинтригувани - по този начин се възприема този круиз.  Цените започват от 1 862 евро за каюта за двама души, но достигат до  29 590 евро за вила за трима души. Можете да разгледате уебсайта на Bare Necessities тук.