Санторини е онова райско място, на което се пренасяте тайно в мечтите си. Вълните на кристалната чиста вода се разбиват в бреговете на божествения остров, небето и морето сякаш стават едно цяло, отделено от бяло-сините куполи на невероятните постройки – толкова е лесно да се потопиш в дълго желана почивка! Гръцкият остров ще Ви предложи неповторимо изживяване за всяко Ваше сетиво – морски деликатеси, топли басейни и живописни залези.


Осмелете се да бъдете завлад
eни от нежността и красотата на Санторини с нашите оферти!


Вълнуваща разходка от Фира до Иа


Извити тесни улички, малки магазинчета и много красота – разходката по най-живописната пътека на острова ще бъде спиращо дъха изживяване! Започваме пътешествието си от столицата на Санторини – Фира. Пътят ни превежда през католическа катедрала, която с пищността си ни връща в Средновековието, поглеждаме наляво и раят е пред нас – удивителна гледка към Егейско море и вулкана. Изведнъж пред очите ни се разкрива дива стръмна скала: достигнали сме Иа. Влюбени двойки се прегръщат и гледат развълнувано залеза.


Заливът Амуди


Чудите се защо светът говори за тайнствения Санторини? Отговорът се крие в хармоничността и дивата природа, които Ви посрещат на залива Амуди, в североизточната част на Острова. Заливът е прочут с гръцките таверни, предлагащи традиционна кухня и забавление. Времето тук сякаш е спряло в разгара на забавата. На сутринта първите лъчи на слънцето огряват златистия пясък на залива.


Винено приключение


Любителите на напитката на боговете също не са пренебрегнати. Една необикновена обиколка и дегустация на галещи небцето вина. Разгледайте различните винарски изби с богат асортимент.


Луксозно предложение от коктейл бар Палиа Камени


В Палиа Камени – едно от най-красивите заведения на острова, ще се почуствате наистина специални и обгрижени до най-малкия детайл. Препоръчваме Ви да се настаните удобно на някоя от трите тераси, на височина 380 метра над морето.

 

Оферти за екскурзии в Санторини можете да намерите тук