Почитателите на Шрек съвсем скоро ще могат да се почувстват като "истински щастливи чудовища", пише People.

Къщата за гости, която се намира в Шотландия, ще отвори врати дни преди Хелоуин. Ексклузивният двудневен престой в блатото, за до трима посетители, е от 27 до 29 октомври.

Снимка: Airbnb

Това очарователно и уютно убежище е идеалното място, където можете да се насладите на свеж есенен ден и звездни нощи, за да заспите зимен сън, както би направил Шрек. Къщата разполага със студио с две легла и една баня, уточнява People.

Снимка: Airbnb

Въпреки че до къщата в Блатото водят табели с надписи "Опасност", "Не влизай" и "Пази се от людоед", приемете я като начин на Шрек да ви посрещне у дома. Имотът е идеално уютно място, където да избягате от живота в селото и да прегърнете красотата на природата.

"Изключително щастлив съм да ви поканя на приказен престой", казва Магарето в описанието на обявата, публикувано в Airbnb.

По време на ваканцията си в Блатото гостите ще имат възможност да спят до късно, да си разказват страховити и вълнуващи истории, но и да хапнат "чудовищно" - защото на сутринта Магарето ще приготви обилна закуска.

За първи път феновете ще бъдат посрещнати в скромното жилище на Шрек. И подобаващо за дом на чудовище, тоалетната, мивката и душът са разположени извън къщата, на около 20 метра от Блатото на Шрек.

Снимка: Airbnb

"Блатото на Шрек е прекрасно. Просто красиво. Перфектното място за посрещане на гости - казва Магарето. "Знаеш ли какво ми харесва в него? Всичко. Нямам търпение гостите да посетят това кално парче рай".

Важно е да се има предвид, че престоят в "Блатото на Шрек" не е състезание. Всеки почитател на Шрек може да отседне безплатно  - знак на благодарност за безценното убежище, което той е предоставил на всички приказни същества.

Снимка: Airbnb

Желаещите обаче ще трябва да спазват няколко прости правила. Гостите на Блатото на Шрек трябва да имат активен профил в Airbnb с добри резултати в платформата. Гостите сами поемат разходите за пътуването до Шотландия.

Ентусиастите могат да заявят резервация за "Блатото на Шрек" от 13 октомври в 18:00 ч. българско време на airbnb.com/shrek.

Снимка: Airbnb