* съдържание на Vola.bg

Мечтата на всички, които обичат да пътуват се сбъдна - вече е възможно да сменим напълно безплатно не само датата на своя полет, но дори дестинацията и авиокомпанията! Услугата е достъпна ексклузивно за потребителите на новата платформа за закупуване на самолетни билети - Vola.bg и е включена в цената на всеки закупен билет през сайта на компанията.

Пътуването е безценно преживяване - срещаме се с различни култури, опитваме необикновени вкусове, създаваме нови запознанства и спомени, и накрая винаги се завръщаме една идея малко по-вдъхновени и опознали себе си, освен света. Но дори и най-идеално планираното пътуване... може да претърпи промени. Реалността по време на пандемията COVID-19 ни показа, че нищо не е напълно сигурно и е добре да бъдем максимално адаптивни и подготвени за всяка ситуация. Дори, когато става въпрос за мечтаната от нас почивка.

Представете си следната ситуация: отдавна не сте пътували. Вече имате нужда от разтоварване, кратко бягство, с което да презаредите. Винаги сте си мечтали за почивка в Рим - перфектният град за наслада на всички сетива, тъй като въплъщава великолепна история, божествена храна и изтънченото изкуството на dolce far niente. Взимате решение - време е. Избрали сте най-хубавия хотел, запазили сте полет, подготвили сте най-хубавите си аутфити. След два дни ще пътувате, а вече нямате търпение. Но деня преди полета... хващате настинка. Освен настинката ви хваща и яд, защото сега трябва да избирате - да пропуснете мечтаното си пътуване или да отидете, но да прекарате почивката си под завивките, в компанията на куп лекарства. Само ако имаше начин да преместим полета си със седмица, без да се налага да плащаме допълнително... Voilà! Вече има.

Кажете "Здравей!" на Vola.bg и свободата да пътуваш без граници

снимка: vola.bg

За радост на всички пътешественици в България, най-популярната румънска платформа за закупуване на самолетни билети стъпи на родния пазар като Vola.bg, с безплатна услуга за смяна на полет за всички свои клиенти. Така при резервиране на самолетни билети през платформата на Vola.bg, вече имате гъвкавостта да промените решението си да пътувате - да смените датата на полета си, дестинацията или дори авиокомпанията, всичко това абсолютно безплатно.

Тази уникална услуга, достъпна ексклузивно във Vola.bg, има за цел да трансформира начина, по който българите планират пътуванията си, като направи процеса по-удобен и приятен за всички нас. Въпреки че директните резервации през авиолиниите никога не предлагат тази услуга безплатно, потребителите на Vola.bg могат да се възползват от нея без никакво допълнително заплащане, тъй като услугата е включена в цената на билета.

И така - не само, че пътуването до мечтания Рим не е обречено на провал, но и няма да се наложи да харчите от бюджета си пътуването. И вместо това можете да се отдадете на заслужен шопинг в бутиковите италиански магазини. Какво по-хубаво?

снимка: vola.bg

Повече защита при пътуване и повече гъвкавост = Лек път

Създадена през 2007г, Vola.ro е най-популярната платформа за закупуване на самолетни билети в Румъния, отличена пет поредни години като най-доверен и предпочитан туристически партньор в страната. Сега Vola.bg дава заявка да се превърне в любима платформа за самолетни резервации и за българите, не само заради ексклузивната услуга за безплатна промяна на полет, но и благодарение на иновативната технология на своята търсачка, която генерира комбинация от уникални маршрути до хиляди дестинации.

По този начин алгоритъмът на Vola.bg идентифицира най-добрите възможни комбинации от полети в различни авиокомпании, за да помогнат на пътниците да намерят най-ефективния маршрут до своята дестинация, при най-добри цени.

снимка: vola.bg

При зараждащата се култура на дигитално номадство и все по-належащата нужда на потребителите за по-голяма гъвкавост при пътуване, не е изненадващо, че основен фокус на Vola.bg през последните години е разработването на иновативни финтех решения, които защитават клиентите от несигурност. Услугите Fast Refund, Trip Protect и Flex са само част от портфолиото на компанията, които позволяват бързо възстановяване на парите, но и по-голяма гъвкавост и гаранция за маршрут.

снимка: vola.bg

Така например... най-накрая е дошло времето за нашето пътуване до Рим - успешно сме променили датата на полета си, без допълнително заплащане, и вече можем да си представим как отпиваме студен аператиф с гледка към Пантеона. Е да, обаче в последния момент полетът ни е отменен. Ами сега?! Освен да осъзнаем, че явно не сме най-големите късметлии, какво друго ни остава?

Тук на наше разположение идва специализиран екип консултанти, които ще ни съдействат 24/7 при всякакви усложнения с полета. Така ако сме се възползвали от услугите на Vola.bg за защита като Trip Protect, при отменен полет, можем да избираме между незабавно възстановяване на сумата или алтернативен полет без допълнително заплащане. А ако не разполагате с някоя от услугите, все пак можете да се възползвате от 24-часово съдействие на български език от техния отдел за обслужване на клиенти.

снимка: vola.bg

Ето, че нищо не може да попречи на нашето перфектно пътуване до Рим! Защото Vola.bg се заема с всички наши притеснения и ни предоставя най-ефективното и гъвкаво решение. А нашата единствена грижа си остава... къде да открием най-вкусното джелато в Рим, както и в колко часа да отсочим до фонтана Треви, за да щракнем перфектното селфи, без присъщата навалица за фон.

На това му се казва - "Лек път!"