Колективното пазаруване в интернет се радва на голяма популярност в наши дни. За онлайн потребителя е важно да получи най-добрите промоции и туристически оферти за своята лятна или зимна почивка, екскурзия, посещение в магазин, ресторант, салон за красота, фитнес зала или спа център.

Правилните промоции и оферти предоставят максимално удобство и качество на изгодна цена - без така наречените "уловки" и скрити между редовете думи.

Така клиентът остава доволен и гарантирано ще ви посети отново, споделяйки положителни отзиви на други потребители. Докато се усетите, вече прогресивно генерирате нови клиенти и успешно развивате своя бизнес!

Снимка: iStock by Getty Images

За Deals.bg и какво е колективно пазаруване

Ние сме Deals.bg - онлайн платформа, създадена от потребители за потребители, която над десет години предоставя на своите любими клиенти най-актуалните и добри промоции за колективно пазаруване и туристически оферти в техния град.

Deals.bg съчетава удобството на онлайн пазаруването със силата на Интернет рекламата и неограничените възможности на социалните мрежи, за да осигури перфектната оферта и качествени услуги на своите лоялни потребители, като същевременно ускорява и популяризира бизнеса на партньорите си.

Нашата мисия е да бъдем максимално полезни, разбивайки на пух и прах теорията, че качествените продукти и услуги са непременно скъпи и трудно достъпни за аудиторията.

Нашият екип от професионалисти, мениджъри, потребители и консултанти работи усилено и със страст, за да можем да предоставим на всички вас невероятно изгодни туристически оферти, промоции и намаления във всяка една област! Обединени сме от една обща кауза - да наложим своята практика на българския пазар, улеснявайки ви в избора на правилната онлайн платформа за колективно пазаруване.

Снимка: iStock by Getty Images

Какви сделки предлагаме

Преведено от английски език, думата "deals" означава "сделки". Екипът на Deals.bg предлага най-изгодните сделки в различни сфери:

* Почивки в България и чужбина

Онлайн платформата Deals.bg предлага голямо разнообразие от туристически оферти, като същевременно е пряко свързана със системите за резервации на хотелите в Гърция и наши партньори. По този начин, в мига, в който направите вашата резервация на Deals.bg, тя автоматично попада в системата на избрания от вас хотел в Гърция в реално време! За вашата почивка в Гърция, Deals.bg предоставя различни варианти за предплащане (10% или 30% от стойността на офертата), като НЕ изисква задължително заплащане на цялата сума наведнъж!

* Заведения * Култура

* Спорт и развлечения

* Красота

* Масажи и SPA

* Здраве

* Образование

* За автомобила

* Почистване

Deals.bg предлага още промоции и намаления на различни продукти за жени, мъже и деца, както и подаръчни ваучери, с които да зарадвате вашите близки, колеги и приятели!

Можете да заплатите желаната оферта по следните начини: по банков път, чрез EasyPay или e-Pay, а също и на кредит с NewPay - вземи сега, плати по-късно!

Снимка: iStock by Getty Images

Как работи Deals.bg

  1. Харесайте си оферта според вашия град и желана категория.
  2. Регистрирайте се при нас! Регистрацията при нас става лесно и бързо - изисква се да въведете Вашия имейл, който служи и като потребителско име, както и да зададете парола. Друг вариант за вход в системата е да влезете със своя Фейсбук профил.
  3. Изберете количество и метод на плащане. Ако желаете да закупите повече от един ваучер по избрана от вас промоция и оферта, увеличете броя от бутона с плюс или я намалете от бутона с минус. След това можете да изберете желания от Вас метод на плащане и да финализирате покупката.
  4. Щом закупите желаната оферта, на посочения от Вас имейл или в профила си на нашия сайт, ще откриете уникален ваучер, удостоверяващ Вашето право да се възползвате от сделката. Представете ваучера от екрана на Вашето мобилно устройство (не е необходимо да разпечатвате ваучера!) при ползване на услугата от офертата, за да удостоверите правото си на отстъпка с него.

Снимка: iStock by Getty Images

Защо да изберете Deals.bg за промоционален инструмент на вашия бизнес

Избирайки Deals.bg за промоционален инструмент на вашия бизнес, ще получите гарантирани положителни резултати!

Ползите от промотиране на вашия бизнес в Deals.bg са следните:

* Безплатна онлайн реклама, достигаща огромна аудитория;

* Печелите нови клиенти - закупилите ваучер се насочват към Вашата фирма и от този момент нататък, нещата се определят изцяло от Вас. От качеството на предлаганите услуги ще зависи дали еднократните посетители ще се превърнат в постоянни клиенти;

* Повишаване на посещаемостта на Вашия уеб сайт

* Директна печалба - клиентите, които си купуват ваучери от Deals.bg, могат да закупят допълнително продукти и/или услуги на редовна цена и да посетят Вашия сайт или обект в бъдеще;

* Запълване на капацитет - /специално за сектор Туризъм/ - можем да Ви помогнем да продадете бързо свободните стаи във Вашия хотел или туристическите пакети на Вашата агенция.

Екипът на Deals.bg желае приятно пазаруване на своите потребители и очаква с нетърпение своите бъдещи партньори! Не се колебайте и направете правилният избор сега!

Снимка: iStock by Getty Images


Материалът е предоставен от Deals.bg.