Коментари - 10 неща, които трябва да знаете за Сибир | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната огромна площ, която пияната орда от руски орки е заграбила и я е превърнало в кочина.

А пияните орки,поклонници на чалгарките и силикона , населиляващи кочината на Боко тиквата и Цецо крадецо дали са по различни от руските хора,живеещи в трудни условия. Пий си шльоковицата,дърпай дрога и не говори глупости.

Айде сички руски платени курви да палят кум блядския сибир!

Не мога да свикна с чалга поколението, особено с онази част от него, която са журналисти. От всеки ред, написан от такива младежи лъха на хора, които не са чели книги, учили са в деградирали училища и университети, вкъщи са отгледани са от хора, които не са им дали нищо. Такива журналисти не знаят езици, копипействат оттук оттам, превеждат през гугъл и ни сервират полуфабрикати тук. Стилът им е някаква смесица от снобизъм, повърхностни мнения, клишета и градски жаргон. Редакционната политика е да се пише по URBN начин-неграмотно, в стил "Сибир е страна в джунглите" или да четем всеки ден за роклички на английски принцеси. Просто спирам да влизам в този сайт, защото си губя времето.

Шпека за Сибир

Има една мъдрост, че който го боли шпека за нещо, после задължително го заболява гъза.

Китайците взеха под аренда територии в Сибир и изсичат поголовно Сибир и изнасят всичко в Китай, без да плащат на мурзилките. Скоро Сибир ще бъде пустиня, без гора и животни, заради алчността на путьо. Шокирующие масштабы вырубки Сибири! Вид со спутника: https://link https://link

Умен си. Що не станеш мозъчен хирург. За колко века някой ще изсече 32 Италии. Омразата храни ли Ви?

не виждам омраза - само факти

Не ми се струва много трудно население колкото 28 Италии да изсече гори колкото 32 Италии ... Е , ще им отнеме повече от година , но китайците са известни с търпението и упоритостта си !!! Когато попитали Горбачов Защо Ссср не избра да се преустрои като Китай - Хем централизирано комунистически управление, хем капиталистическо икономическо развитие той отговорил : Защото не разполагам с китайския народ ! Тъжно, но факт !

1. Сибир отделна страна ли е? Или е руска колония? Сериозно ???