11 съвета за пътуване, които опитните туристи ще ви дадат

Научете някои от тайните на дългогодишните пътешественици и ги приложете на следващото си пътуване

Обратно в новината

Коментари - 11 съвета за пътуване, които опитните туристи ще ви дадат | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пътуване и пандемия! Билети се купуват максимум за 7-10 дни предварително (иначе има голям шанс да не полетите и да ви дадът просто ваучер вместо билет). Нахранете се добре преди полет (максимум на сандвич можете да разчитате в самолета). Вземете си респиратори с клапан - 3 броя (сменяйте на 4-5 часа). Проверете трябва ли ви ПСР тест за пътуването, могат да не ви качат на самолета без такъв. Хотел резервирайте само с отмяна. Застраховка за Ковид е желателна. Избягвайте струпването на големи групи от хора. Без маска на летището можете да се намирате само в кафе (в Истамбул всичко работи - кафета, ресторанти, дютифри), в София сега отвориха Дютитата. Декември нищо не работеше в София на терминал 2.

над 20 години пътувам по всяко време и всякакви дестинации. Моят съвет е не мислете за глупавите съвети. Наслъждавайте се на момента опитайте се до почувставате и изживеете всяка емоция. А що се отнася за средното место ако не искате между вас да има хъркащ дебел чичко пробвайте. Незабравяйте резервациите са електронни не като през 2000

Буржоазни забавления. По-добре да се съсредоточите върху сеитбата и прибирането на реколтата. Всички, които пътуват, да се разстрелят!

SirBob

Не русофил, а идиот.

Що за идиотски съвети. Средното място ще се напълни автоматично. Това с таксито си е пререждане.

Пътуванията Ви ще са 100 % виртуални,деца мои !