23 неща, които да опитате, видите и изживеете през 2023 г

Музика, изкуство, храна, природа и най-големите партита на годината – удивлението и приключенията са навсякъде по света и само очакват да ги откриете

Обратно в новината

Коментари - 23 неща, които да опитате, видите и изживеете през 2023 г | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста разхвърляня статия. "Идете там, направете това, онова.." всеедно е безплатно. А всъщност има разлика от дестинация до дестинация в порядъка на 2-3000 евро.

Да не опитвам новия салам с буболечки и червеи, да видя кайма без изтекъл срок и да изживея живота си без настойчиви "обгрижвания"...И това ли е вече много? Но май ще е някоя друга година. Някога-ааа, но не сега-ааа /от песен на Ритон/.

Сички идете на 17-дневната феерия на прайда, Сидни, Австралия! Там задължително! Другото може и да го пропущите!

Реших, че пише за 23 места в България да посетим. Тия места, вече не са интересни. Кой ходил там, кой ги гледал по тв. В България има много по хубави места, които не сме обходили. А Бг има нужда от туристи и освен нас, в тези времена няма кой друг. Пуснете тема за България!

Да не ми давате наклон как да си живея живота. И за гондолата в Хонк Конг много бъркате - никакъв силует не се вижда от нея, тя е от външната страна към океана

Не като обслужващ персонал, а като турист. Половината сме ги овършали вече. Няма ли нищо ново? Има... доста нови места, пардон, дестинации, които предлагат страхотни условия на нормални цени. Предимно в Африка. Но авторът да проучи въпроса. Няма да му вършим работата.