8 от най-цветните градчета и селца в Гърция

Това са едни от най-фотогеничните места в южната ни съседка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вижте Лутраки до Коринтския канал, Скала на о-в Агистри, Порос на о-в Порос, Навплио на Пелопонес, Ретимно и плажа Балос на о-в Крит... Много са. Само време и кинти да има....

Има още уникални места, които заслужават място в подобни класации. Монемвася, Сими, Мецово са само някои от тях. Що се отнася до пренебрежителните коментари по - нагоре - когато България се похвали с толкова желаещи да я посетят, колкото обикалят пущинаците и камънаците на Гърция, тогава всички неподготвени по темата могат да, се произнесат кое е то хубаво и кое не.

Местните са милионери от баламурници, които харесват този пущинак! Няма къде да си паркираш...... яхтичката! ЕС им наля милиарди помощи, а на гърците хич не им дреме кой и кога ще връща:" Имаме внуци... Те ще имат вници... Имали- дали... Ще чакат!".

Каманак...

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

Единствено гръцка Македония, че има дръвчета, сенчица и не е такава чак жега. Юни. Взели са ни я гадовете от "международната общност".

То пущиняка, освен с боя да го нашариш, друго не го прави шарен.

И аз това щях да кажа - такава каменна пустиня, освен да си почупиш краката по тия тесни вертикални срутени пътечки. А като се сетиш и че температурите са над 40 градуса, няма едно дръвче за сянка... Представяш ли си с ония НАМОРДНИЦИ на зурлата, подгизнали в пот... уф то и у нас ще е ужас с тия ФАШИСТИ. АДСКИ УЖАС.