Коментари - Ангелкова: В топ 5 дестинации сме за руснаците | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

безхаберна лелка ,мязаща на кобилата на ген.Стойчев , да ходи да се натяга на ц.бориславова,не на медиите.

...ЛЪЖЕ КАТО СИГАНКА. В РУСИЯ ИЗОБЩО НЕ НИ БРЪСНАТ И ИМА КОНКУРЕНТНИ СТРАНИ, КОИТО ПУСКАТА РУСНАЦИ БЕЗ ЖИЗА ИИ ИМАТ ПО-ТОПЛИ МЕСТА И ПО-ДОБРО ОБСЛУЖВАНЕ, А И ГОВОРЯТ РУСКИ.

Само че според руските статистики дори и в ТОП 10 не сме.А Ангелкова откъде си вади статистиките не е ясно.Може да й се иска, но искането не е статистика.

И таз съм я боцкал.

ПУТИН МОЖЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО ДА ПРАТИ ДВЕ ДИВИЗИИ НА ПОЧИВКА И АНГЕЛАКОВА ДА ГИ ФИНАНСИРА.

Качествено обслужване с мизерни заплати(ако ги получиш), и условия за живот на персонала като за добитък не са съвместими... Това да го проумее малоумният изрод от снимката назначен по шуро-баджанашка линия и да въведе норми за "туристическият бизнес", който се държи от самозабравили се мутри и смятащи себе си за богоравни дерибеи. Гореспоменатите гледат на служителите като на роби и необходимо зло което им бърка в джоба искайки договореното си заплащане. Колеги, идвайте в Кипър на работа

и абсурдната ситуация в която те искат с 3 езика, 12-16 часови смени и освен да си на рецепция и да можеш да работиш на лоби бара ..пък като си почивка и да помагаш на камериерките ...и това с обещанията за бонус в края на сезона ..иначе се радваш на 400- 450 лв заплата ...пародия

Миналото лято бях в Паралия Катерини. Средно голям семеен хотел. Три етажа с по десетина, петнайсет стаи на етаж. Зад хотела паркирана колата на собственика. Стар Форд по-очукан от моя. У нас имат две бунгала на морето и искат с печалбата от тях да карат последния модел на реномирана марка, и да си купят мезонет в центъра на София. За това персонала работи за жълти стотинки. Ама туристите вече не ядат доматите с колчетата, и тия с хотелите по нашето море вече го усещат.

Пука ни за руснаците!!