Антиб - френският Несебър, любимо летовище на суперзвездите

Именно Антиб е мястото, където е най-класният хотел на цялата Ривиера и вероятно в света.

Обратно в новината

Коментари - Антиб - френският Несебър, любимо летовище на суперзвездите | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КЛАСЕН ХОТЕЛ??? За работническата класа сигурно.

Глупаво заглавие!Сравнение не на място, направо смешно!И тези "вероятно", "вероятно" - намирисва ми на "измислям си", "измислям си".За един от пишещите тук - има и пясъчен плаж в Антиб.

Тука пишат само хейтъри и комплексари дето хем им се ходи в Несебър, хем парички нямат, пък за Антиб са чели само в Уикипедия.

Туй, набедената журналя, е нещо уникално. Първо, Антиб хич не е голям град и кореспондира на следващия там по брега Сан Тропе. Второ, старият град е ограден с крепостна стена и вътре, в тази зона, няма абсолютно никакво ново строителстно, нео-архитектурни простотии като в Несебър, да не говорим за стриктната забрана на автомобили. За съжаление, въпреки едни от най-скъпите яхт-портове в Антиб, там няма плажна ивица, защото има скали, а не пясък. И накрая, очарованието на Антиб е в стотиците кафенета и кръчми по тесните улички, където няма да чуеш чалга, пиянски изпълнения, крясъци и мръсотия, стпупани сергии, пикаещи пияни и дрогирани чужди туристи, което е афиш да Несебър. А за тези, които ще идат до Антиб, им препоръчвам влак от Ница, тъй като на паркинги извън стария град трудно ще намерят място, а и е далеч, пък и скъпо.

Каква смешно жалка статия...

хотелът там е класен ама преводачките кифли от руски ич не са класни начи ...

КЛАСЕН хотел??? За работническата класа сигурно.

Това подигравка ли е? Как ще се казва следващата статия - "Париж - френската София" ли?

А митьо очичките , има ли хотел там ?

Антиб и Несебър? Толкова тъпо сравнение, че дори не е смешно. Антиб е друг свят, ако сте ходили там, никога нямаше да Ви хрумне да сложите тези две имена в едно изречение.

Преди време четох , че Созопол е българския Сен Тропе .... Е почна се вече . Чакаме следващия.

Как може да сравнявате този прекрасен град с мутроклоаката Нисебър?

Ако случайно някой бавно развиващ се прочете ,да добие реална представа.:)