Коментари - Българи пълнят заведенията в Македония и Сърбия за ЧНГ | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А запитахте ли се ЗАЩО!!???

В Македония няма яки мадами. Грознички са.

Мили хора, искам да ви съобщя, че сте крайно заблудени. ВСИЧКИ собственици на ресторанти, особено в любимия ви Ниш, купуват месо от нашето Метро, защото им излиза по-евтино, заради връщането на данъка. Знам го от сигурен източник. 100% сръбска плескавица, ма друг път. Иначе вие стойте по задръстванията към новата ви модерна дестинация-Сърбия. Не ме разбирайте погрешно, нямам против Сърбия, само ми е смешно стадното мислене.

Абе ти виждал ли си сърбин да пазарува месо в Метро ! Аз пазарувам често там и такова животно нема ! Да не говорим, че вноса на сурово месо в Сърбия и от Сърбия не е разрешен заради ветринаро санитарният контрол. А качестовто на тяхното месо съм го пробвал лично и няма нищо общо с тумебените боклуци които ни пробутват веригите в БГ !!!

В Македония не съм ходил - все се не се наканвам. Но в Сърбия, навсякъде където съм бил, храната и напитките са на ниво. Вкусно и на умерени цени. Освен това умеят да се веселят. Аз лично предпочитам Нова година у дома, но ако реша да го направя навън бих избрал Сърбия. У нас съм посрещал Нова година няколко пъти на заведение. Един път повторих мястото и това като че ли беше последното. Защото след една много хубава Нова година, следващата на същото място вече нямаше нищо общо с предишната.

българите са бедни. изнемогват!

Това не мога да го разбера, да се грабнат толкова километри и през държавна граница, да ядат месища и да жулят ракия. Първо - не е достойно поведение това и Второ - все едно тук няма къде... Поредната простотия, масово прегърната от брата ни. Отврат!

Е, сега пък се обидихте... :)

Много съжалявам, имам ангажименти. Иначе Нова година щях да посрещна на Сава променада в Белград.

Грамотността на статия е излишно да бъде коментирана, все пак става дума за Дир.бг. Нивото е ясно. Забавното е да гледаш как българите маат кайма от "Метро", но въздишат и я превъзнасят. На поне 100 км от границата със Сърбия човек вече не може да хапне качествена храна в кръчмите им. Да не говорим, че една немалка част от заведенията са собственост на българи. Важното е, че "чуждото" е по-яко :) Хапвайте кайма "Народен" и пъшкайте, че доматите не са "тая пластмаса, която ядем в България", а и те са купени от тук. На човек му стига да види какво има в кухните им и как персоналът се подиграва и подхилква. Дори местните хора се оплакват, че не ходят в тези заведения, защото "бугарите" ги развалили. Важното е Ганьо да каже, че е бил "на чужбина". Смях!

Има едно заведение малко преди Ниш. Не пропускам, когато мина покрай него да си хапна плескавица. Чудесна е, 100% сръбска.

Все тая

Ниш е горе-долу достатъчно далече от границата. Почти 120 км са. Ганьо рядко ходи там. Той ходи до Димитровград, Поганово, Пирот, Власинско езеро, където плескавицата е бухнала и гумена. Много добре помним каква беше храната преди 6-7 години и знаем каква е сега. Нищо общо.

Каква абсурдна глупост!

ЧНГ... То "журналистите" от дир сигурно си мислят и че "моля другарко" е име :)

Защото не само е евтино,но и ВКУСНО за разлика от еврогейска БГ. Освен това се и пуши,а у нас соросите забраняват,искат марихуана за всички.

И обслужването е на ниво.

Малко добри неща направиха герберите, но това със забраната на пушенето е ТОП. Аман от дим. Излизайте навън и си пушете. Защо аз трябва да ви дишам цигарения дим? Ако почна да блъскам с един чирпак по тенджера до главата, защото така ме кефи, на вас хубаво ли ще ви е? Нека се съобразяваме малко.

Ами да!При тази мизерия и повсеместен глад в Бойкова България, хората отиват да хапнат нещо! Нали, Курнелия?

честити нови гащи

"Редактор" Чалева. Вие знаете ли какво онзачва ЧНГ? Ако знаете, можете ли да обясните на простосмъртните славното заглавие на мат'рялчето ?