Българите, румънците и хърватите имат най-силни славянски гени на Балканите

50-60 процента от гените на българи, румънци и хървати са със славянски произход

Обратно в новината

Коментари - Българите, румънците и хърватите имат най-силни славянски гени на Балканите | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки има право да се изживява както иска. Но между това какъв ти е гена и като какъв се изживяваш често има големи различия.

това тъпо и измислено от идиоти - славянство?

Он че ми каже той!

САЩ и Испания лъжат с това измамно проучване и искат насила да ни изкарат близки с руснаците.

Хубаво, ама славянски гени няма, понеже славяните, както потвъждава изследването, са езикова, а не етническа общност.

Тук всеки си преиначава "научните" изследвания както му изнася. Това, което знам от минало подобно изследване е, че доминиращ при нас е гена на траките, 20 и няколко процента. Останалото е смесица от разни народи. Интересното е обаче, че на прабългарите се пада под 10 процента. Поредното изследване е изфабрикувано и вероятно платено ясно от къде. По времето на соца се опитваха пак да ни изкарат едва ли не чисти славяни.

Румънците колкото и да им се искат, не могат да избягат от българският си корен! И те като македонците са изфабрикуван народ.

Тъпи опорки на червени боклуци !

деенка изследване е като да му бръкнеш в..... чинията !

балканците са на кръстопът и са много смесени. с изключение на албанците, които са се запазили. те произлизат от илирийците, братовчеди на траките.

Това е все едно да кажеш, че след като в 60% (примерно) от продуктите, съдържащи кафе, има и захар, следователно кафето произлиза от захарта.

Славянски гени? Умрех от ташак!

Абсолютни неистини . Ето изследване на европейските народи по бащината У хромозома. При българите е 17% Явно е лесно русофилите да ловят с трици май муни https://www.eupedia.com/europe/europeany-dnahaplogroups.shtml

Това изследване ще е от някоя уж международна фондация или сдружение ,а вътре сърби и техните еничари.

Сръбска пропаганда,това е абсурдно ,а къде са траките живели тук хилядолетия.А езика на траките местното население ,освен това има много прабългарски думи в т.н .славянски език ,както и много архаични прабългарски думи в македонския диалект.Сърбите говорят на херцеговински диалект въведен Вук Караджич,а преди това са говорили на славяно български или т.н.църковно славянски или на български Хърватите също нямат нищо общо със славяните .А кво стана с макета,те "сърби" ли са ?

И как успяхте да обвържете езикова група, каквато са славяните и ДНК? Провежда ли са езикови тестове на скелетите? Видимо сърбите още ползват теорията за расите от Титово време. Клонинг на една немска - на един нереализирал се австрийски художник с характерни мустачки.

Имало е и български сърбаши от изследователите .Нашите бай лесно се продават за голямо съжаление.

ние българите сме със доказано арийски произход като германците и англичаните, какви славяни какви пет лева

Пълни глупости, това е платено "проучване"! Първо, няма славяни. Това е общо название на разни племена! Второ, ние сме Българи и водещият ни ген е Български! Доказано!

Защо тогава говориш славянски език?

Напълно случайно е станало

ахахаха случайно било станало,ти направо изби рибата

Не знам дали сте общували с румънци, но те много се обиждат, ако ги приравняваш със славяни. Изживяват се като романи някакви и смятат, че са близки с италианците. Това, че до неотдавна са писали с български букви и имат много български думи в езика си го премълчават.

Не сме славяни, а българи.

Славяни никога не е имало,славяните са руска измислица от времето на Екатерина ii,за да ни направят роднина с руснаците,които от своя страна са угрофини смесени с монголци.Виж г-н Путин -бял монголец

Руснаците са източни или шведски викинги. А Русия е федерация съставена от близо 80 народности

Славяни друг път, това са тракийци и са били различни племенни групи със сходен език.

Моля Ви поискайте от БАН, заключението за същото генетично изследване, направено от БАН за българския етнос. Още по силно Ви моля - публикувайте и него. То не е секретно.

И накрая КОЕ Е ВЯРНОТО! В заглавието е написано - Българите, Румънците и Хърватите. Заключението на екипа,правил изследването е Сърбите, Румънците и Хърватите.

А Сърбия? Там има повече хора дето поне изглеждат като славяни от колкото в България!

и в трите държави се провежда геноцид и редукция на населението. Плюс Хърватия я заливат с Индийци а Румънците с Бангладежци като евтина работна ръка. България минава между капките поради доскорошната липса на джендърски политики в управлението. Но вярвам че ще ни наваксат..