България отклони румънските туристи от Гърция и Турция

През последните два месеца България успя да привлече 50 процента от туристите, които обичайно почиват в Турция или в Гърция

Обратно в новината

Коментари - България отклони румънските туристи от Гърция и Турция | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Отклонила"?? Май като ги пишете тия глупости сами не си вярвате. Просто нашите пишман хотелиери и кръчмари извадиха невероятен късмет с мерките на Гърция, иначе щяха да видят турист през крив макарон. И аз се подлъгах да отида, викам си колко пък чак толкова лошо може да е, но то надхвърли очакванията ми. Гмеж, мръсотия, селяния и грозотия събрани накуп, това е нашето море, за съжаление. Намерихме няколко хубави места за ядене и хотелът ни беше хубав, та горе-долу изкарахме. Но като цяло - зле! Гърция и Турция са несравними величини!

Голяма далавера. Вместо в Гърция, румънския коронавирус ще дойде в България. За справка, Румъния е доста по-зле с коронавируса от нас.

Видях ги! Или са на социални помощи, или са от домове за пенсионери, или от някоя психиатрия.... Нормален човек не би стъпил на нашето черноморие!

Баце пълни глупости говориш.

Вероятно и аз щях да напиша нещо такова, тъй като от 10 години не бях стъпвал на БГ черноморието. Но миналата седмица пробвах Слънчев Бряг. Не знам за другите места, но там нещата изглеждат очудващо добре. Е може би причината за изключително чистия пясък и море е това, че от 6 линии чадъри, хора имаше само на първата линия, но при условие, че цените са дори по-ниски, за мен това бяха няколко бонуса наведнъж. Не знам дали ще има друга година, с толквоа добро море на Слънчев Бряг (аз не обичам тъпканици и мръстория и това е важно за мен)...

Отклонили, дрън, дрън! Нали Гърция сложи много финно сито и напрактика не пуска чужденци. Ако отидат в Турция, на връщане България ще им сложи две седмици карантина. С автомобил отиването от Румъния за Турция и обратно стана невъзможно.

Добре си описал защо България е отклонила румънци. Само дрън дрън не е на място. Отклонени са щото към днешна дата им е по-лесно да летуват в България.

и няма да повторят

Така си мислиш. Ела до шабла и ще ги видиш как всеки петък пристигат по стотици. И си карат с кеф. Май ние българите не сме открили още северното черноморие. защото от 30 години за първи път бях миналата седмица в тюленово.

там едно време ходех на стрелби на Шабла Но-----водана насред август беше студена и топките ми настръхваха и дтаваха на стафиди Сега с глоб затопляне не знам как е

отклониха ми кура

И трудно ли ти беше по време на отклоняването?