Коментари - България става изгодна за британските туристи | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Румен Драганов да се скрие в миша дупка.Първо през 2-17г. нито Швейцария , нито Франция ще са "непосилни" туристически дестинации за британските туристи.Това е платено изказване и на всичко отгоре долна лъжа.На следващо място, кои бг дестинации са нискобюджетни?.Евтиното излиза по-скъпо.Ако те опият до смърт с фалшив алкохол,ако те оберат докато не си в хотелската си стая,цената на престоя няма особено значение.Така ,че както е казал поета "остави таз песен любовна".Драганов да отиде в Лондон и да им каже лично ,че Швейцария била недостъпна дестинация за англичаните.

Тя и преди си беше актуална и изгодна за британците. И за пенсионерите им и за башибозука им . Само не е изгодна за мислещите активни и богати британци.

Да си ходят на тяхното студено море тези егоисти

които обичат бетон, кенеф и куршуми.

Поредния тъп специалист. Е как да се подобри стандарта на българина като се радваме да приемаме социално бедни туристи. Това не е смисъла. За да сме богати трябва да работим с богати. Бедните консумират само храна и нищо друго.

Не е ясно защо някакав Дгаганов коментира относно туризма само глупости е казал нищо неясно тоя коментира че нямали били пари

Рибата още в морето... Как пък разбраха, че англичаните ще обеднеят? Доокато има такива мухльовци като нас едва ли скоро ще им се случи. Пък едва ли трябва токова да ни радва нашествието от "обеднели" алкохолици и гамени...

И тоя откъде разбра,че 2017-2019 г британците ще са в криза!

те не са в ЕС

Жалко! Докога ще обираме боклука в бранша?!

Глупости на колела! БГ е нискобюджетна само на приказки! Дестинациите в Испания не се продават по-скъпо от тези за БГ! В много случаи са по-евтини. Да не говоря за Гърция и Турция. До Италия и Франция няма чартъри, но затова пък къмпинги и частни къщи се продават на по-ниски цени от чартърните почивки в БГ. Да не говорим, че самолетните билети за малага, майорка, минорка, крит и да не ги изброявам са в пити по-евтини от самолетните билети за Варна и Бургас!

Не е нужно да ни обясняваш очевидното - че посочените дестинации са по-скъпи и то значително. Има си доста информация по сайтовете.

Gal

един куп глупости .....