Дивият Северозапад, Белоградчишките скали и легендата за българското чудо

Районът вече е световна сензация и дано славата му върне някогашното величие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дето Мъск ще го купи догодина и ще си построи дворец там, корумпирайки няколко местни нещастника, които биха продали и майка си за някой долар...

ИМАТЕ В УИКИПЕДИЯ КАЛЕНДАР ....НА БЪЛГАРСКИ... ЗА ВСЕКИ ДЕН ИМА ПО НЯКОЙ ВЕЛИК БЪЛГАРИН ..... АКО ПИШЕХТЕ ЗА ТЯХ , А НЕ ЗА АМЕРИКАНИЯТА , БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА В ПО-ДОБРО МЯСТО

Прекалявате вече. Българското слагачество е прословуто. А ресторантьорът направи брилянтен ход с измисления имейл. В България има може би не повече от 3 ресторанта, които са наистина на ниво милиардер да ги посети и те са все в София. Всичко останало е претенции и лоша хигиена плюс съмнителна храна.

Я кажи един поне в София, че ми е любопитно. А за селската кръчма нямам думи, дано Мъск си носи активен въглен.

И аз това си помислих. Те ще му продадат и страната Рилски и Дряновски манастир, да не говорим за Царевец

Ония наркоман добре че написа нещо под тая снимка и че се сетихме колко ни е красива България, иначе сме готови да я унищожим и продадем.

Аман от клишета и тъпизми стил Слави и ТВ 7/8! Какво точни му е по-дивото на Северозапада сравнено с други региони на България? Освен, че е по-силно обезлюден. Шоплука като не е обезлюден да не би да има нещо друго освен една очукана столица, водеща се за "най-голямато село на Балканите".

Мъски според мен ще идва в Белоградчик, защото си мисли, че е направен от бело. Това в кръга на шегата. Дано хората в Северозапада се възползват от тази безплатна реклама по най-добрия начин.

Абе винаги ли някой си американец трябва да ни напомни, че имаме уникални забележителности, за да се сетим самите ние за това? Има ли как да имаме малко по-високо самочувствие, а не да чакаме някой да ни напомни, че не сме точно на последно място в света по всичко, а?

Долколкото знам Мъск беше в Германия, за да открие завода на Тесла. В България може да дойде, за да се снима до крепост и да яде. Това е разликата между държава, която се базира на технологии, наука и предприемачество и такава, която я мързи да си оправи двора, за да придобие някакъв що да е приличен вид. Вижте дворовете на българите по селата и ще разберете, що за народ сме. Също така влезте в местната селска кръчма и пак ще забележите що за народ сме.