Доверяват се на Гърция, но не правят резервации

Потенциалните чуждестранни гости на Гърция се безпокоят заради вероятността да се разболеят, страхуват се и от неудобствата, на които ще бъдат подложени по време на полетите и в хотелите

Обратно в новината

Коментари - Доверяват се на Гърция, но не правят резервации | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вероятно ще прескочим до Гърция и тази година. Но няма да си направим резервация. Ами ако резервираме и на границата ни поставят под карантина? Както тука има грешни тестове, така и в Гърция може да има (и ако има положителен тест, дано да е грешен!) така, че набелязвам десетина хотела, които последната вечер все още имат места, пресичам благополучно границата и (слава на ЕС, роминга е почти безплатен) и все един ще успея да резервирам. Уви, не мога да приложа същата схема за Турция, а от 2015-та не сме ходили там. А там си има своя чар, не го сравнявам с Гърция, то е все едно да сравняваш дини и пъпеши (за по-напредналите вино и ракия). Едното не замества другото.

"така, че набелязвам десетина хотела, които последната вечер все още имат места, пресичам благополучно границата и (слава на ЕС, роминга е почти безплатен) и все един ще успея да резервирам" Това добре, но нали искат на границата предварително попълнен формуляр къде ще се пребивава?