Коментари - Едно от най-гъсто населените места на Земята е столица на райско кътче, което скоро ще изчезне | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Било е райско кътче, преди да го съсипят ...

Нидерландоя защо не е изчезнала още ? От тях си зависи изчезването вероятно.

Да изчезват директно. Не става за алкохолици, следователно не касае България.

Варна гребната база на понтоните водата за 50 год не е качила и 1 см. Нзн кой слабоумник е решил, че Малдивите ще потънат.

нерде СтамбУл...

Щели били да потънат до 2100... А според предходни затоплизми отдавна трябваше да са потънали... Набеждаването на СО2 за вредни емисии ще остане в историята като най-голямата измама на 21-и век.

Искам да попитам, как процедирт с боклука си и къде отива канализацията им. За нищо неподозиращите туристи, всичко е облечено в гланц. Специално Мале е огромна клоака, разчитаща на теченията. Почти няма риба, която да не е погълната пластмаса. Положението там е страшно. За щастие на туристите, райските курорти са съобразени с "мръсните" течения.

С тази джамия отиде рибата...

Не си ли чувал за пречиствателни станции?

Имат заводи за преработка на боклука на други от по-големите острови и пречиствателни станции за канализацията. С гланц е облечен мозъка ти, защото явно си виждал Мале и Малдивите изцяло само през крив макарон. Какво ли се хабя да обяснявам. Ходи си плувай с кафявите пъстърви в черно море и недей да го мислиш