Германска туристка гостува в България 62 пъти

Нещо повече - на българското Черноморие тя среща своята любов и двамата не пропускат нито едно лято да дойдат у нас.

Обратно в новината

Коментари - Германска туристка гостува в България 62 пъти | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...таран котаци ......... от Албена са си пуснали тук *платен репортаж/статия ......всеки може да си измисли една Берта , Гретхен или некоя друга немска баба....от същата сигурно са купили колата и автоджамбазите от Добрич .....нали знаете рекламата - колата е кат нова от баба германка на 50 000 км

да живей туризма

Ако имаше някой умен от туризма, на тази германка трябва да и предложат безплатен пожизнен абонамент за Албена !.. Ама, трябва и акъл, не само лакомия !!..

Ами нормално, Албена е най-добрият морски курорт у нас. Само съм притеснен, как така Калинка не е намерила начин да спомене Варна, за сметка на Добрич, в репортажа си. Да не е болна нещо?! Или защото, за разлика от милиони малоумници, най-после е разбрала, че Албена е в Добричка област, построен с усилията, лишенията и мисълта на хората от Добричка област още по време на комунизма?

& тая сам я ебал, & теб ша те иба...

И аз така ама на Китен :) От 1978 та до днес по няколко пъти през лятото :)

Албена е много по-скъпа и по-хубава от византийско село. Във византия предимствата са липсата на свиркаджии и на някои места повечето кръчми от Албена. Албена предлага черноморски калкан(преядох тази година) и страхотен пясък, зеленина и прохлада вечер. Редовните цени на чадърите не стават и за това има свободни зони, но тази година бяха по левче и нямаше смисъл да се носи чадър. Липсата на ресторанти и олинклузива са проблем, но никой не те кара да спиш там. Въпреки това е удбоство поради множеството мини аквапаркове към хотелите - страхотно е за деца!!!

Евтино ѝ е било в България. За евтиното и хубав климат е идвала.

Тя е идвала 62 пъти в България. В Албена 50, явно е посещавала курорта някои години по два пъти. Статията е леко неясна.

с авторова измилислица

Пичове, какво и да напишете на латиница, само показва, че сте неграмотни. Трайте си или обратно в училище.

Putka Majna! Zaebi shto e tupa taja reklama - tapanarite ot Albena ne mogat da smjatat

Много хубаво, само сметката не излиза - от 1983 до днес няма как да дойде 63 пъти през юни.

Кой ти е казвал че е идвала по веднъж в годината?!

Misli ti, ako mojesh. Tup si kato guz.