Германски медии и чатбот с ласкави думи за туризма в България

"Великолепна смесица от природа, култура, история и гостоприемство на една цена, която човек може да си позволи. Тя определено е туристическа цел, която си заслужава да откриете!”, обяснява изкуственият интелект

Обратно в новината

Коментари - Германски медии и чатбот с ласкави думи за туризма в България | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Банановите републики разчитат на евтин туризъм, силните и развити икономики залагат на технологии, финансови услуги, IT, наука.

Някоя калинка е прибрала 14 млн и сега се отчита свършеното. А то е, че чат бот е написал някакви неща за българския туризъм. Получава се окло 100 бона за дума.

И това ли треба ни спаси економиката слогуване на немски пенсионери с 2000евро пенсия? 1. Нема дойдат. 2. Пак че им плащаме дебелите пенсий с покупката си у немскио супер.

ша напълнити Мичурин с дебели германски бабета и претенциозните им щерки.

Немците само в България са добре дошли. Навсякъде ги мразят и се държат с тях унизително. В Кипър където имаше немци не поддържаха басейните, плуваха в зеленясала вода заедно с жабите, не метяха под палмите едни чернилки от които няма измиване, управата не приемаше никакви оплаквания... А тука като дойдат се правят на велики в олинклузив и ядат като разпрани.

Основна забележителност, която трябва да бъде видяна е макакът Боци.

Ами ние, които го избираме ? Какво, не сме ли забележителна забележителност ?

От ма'алата ли пишеш?

Забравили са с какво мото ги викаха да почиват германците у нас преди време- заповядайте в България , колата ви вече е тук

Този ИИ явно не е летувал на лайноморието

Точно от споменатите по-далеч! Копривщица,Лещен, Мелник, Рила, Родопи,Ком...много са. Малки късчета от рая на земята.