Гробището на комунистическите статуи в Будапеща

От 1993 г. насам паркът "Мементо" е дом на падналите и свалени статуи от комунистическата епоха в Унгария - гробище на диктаторите, но и място за обучение и памет

Обратно в новината

Коментари - Гробището на комунистическите статуи в Будапеща | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пишете поне, че сте превели статията на BBC...

а Орбан кога? и той е за там

Крайно време е да направим един музей на комунизма - някъде извън софия. Там да се закарат МОЧА и всички паметници и символи от това време. Който иска да ходи и да си ги гледа с умиление... Аз не искам да гледам полуголи мъже които се гледат един друг странно и държат автомати и гранати. Много странни фетиши са имали по онова време. България няма да стане свясно място за живеене докато тези "неща" не се махнат и хората наистина не забравят всичко свързано с комунизма. комунизма и раЗЗия са вредни за България!

Може, дебилно същество, но преди това ще трябва да се унищожи всичко построено при социализма - от АЕЦ-а и цялата енергетика, пътищата, аерогарите, железопътната мрежа, сградите на цели квартали, училищата, театрите, университетите и всичко, абсолютно всичко заедно с изкуството и културата, създадени от този народ, с който очевидно нямаш нищо общо. И едва след това, малоумно нищожество, като ти и цялата сган от дегенерирати, изградите наново държавата от нулата, само тогава ще имате право да заключвате каквото и да било зад решетки, та ако щеш дори себе си и безумната си простотия. Само тогава! Дотогава, млък! Или проклятието на народа ни ще те застигне.

Kлоун.

А кога ще пращаме българските паметници от комунизма на бунището, където им я мястото?

Да не забравяме все пак, че Унгрия е била член на Тристранния пакт на хитлер и е учствала активно на фронта в СССР и в превземнето на Югославия, така че заслужили са си окупацията и последвалото управление!

Скоро и гробище на демократичните лидери унищожители на човечеството.

Тук МОЧА и останалите грозотии кога ?

На върба у шестък. Така или иначе, никой няма да доживее до тогава.....

Доста скоро.