Има ли смисъл да пътувате с деца под 3 години?

Оказва се, че ползите за най-малките по време на ваканции в чужбина са повече, отколкото предполагате

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Децата под три са винаги на 24 часа от спешно отделение. Нямат акъл, трябва някой с очи на пет отворени. Падат от прозорци, по корабите са супер опасни. Изобщо пътуване с такова дете ще те състари с пет години. Е, има непукисти с късмет, но изобщо не е задължително да си причиняваш такова упражнение. На 7-8 и нагоре вече е идеално, няма да има повръщания, пълни памперси, лош сън, мрънкане и тръшкане. Преди това детето само ще развали пътуването на големите, а може сериозно да си застраши живота. Отиваш на майната си, не знаеш лекари, болници и детето ляга с вирус...ужас направо. А сега с короната за една кихавица може да ви заключат за 2 седмици в кирлива и прескъпа хотелска стая, без разходка, и да ви подават гадна храна под вратата.

Не, не искам да ми реват сополиви деца когато пътувам.

Посредствена статия, малко тъпичка и комсомолско-просветна... Сякаш някой като тръгне да пътува ще си зареже детето само в къщи...

Пълна глупост, децата да 3 години имат нужда от вниманието на родителите си, не да бъдат разнасяни като куфари по летищата. Нищо не се "оказва", просто една преписана статия, най- вероятно написана и платена публикация от някоя авиокомпания.

Статията не е важна за 90% от българите, защото те и без това ще видят само Кавала и Ситоня, пък то не е много различно. Нищо няма да развият децата ви и по-добре, че иначе ще им е тругно да виреят сред всички неразвити около тях.

Абсолютно вярна статия. На 4 години моят син беше посетил вече 6 държави, някои от тях по няколко пъти.

и помни ли нещо от нещата, които е видял?

И какво от това? Не пишете за развити качества, а за брой държави... То и от родителите зависи... и не всичко е пари, приятелю... :)

Не всичко е пари за тези от вас, които ги нямате. Така се успокоявате.

Кой е скалъпил, преписал тази повърня?! Да му серем в устата гадна!

Карат матр'яла да ползва авиокомпаниите, ресторантите, фитнесите, ваксините. Матр'ялът не ще. Защото в нас все още е останала човещина, дух, Божията душа, която ни е дадена в момента на нашето зачатие, и колкото и да им се иска на вълците, стадото не е просто батерии, а се държи като Божие творение, и то като венеца на Творението!

"да изградят толерантно отношение към различните култури и религии" Т.е. статията е реклама на "толерастията". Що не си го напишете направо, че искате да си промиваме мозъците на децата и да ги лъжем, че "различните" са "нормални".

стойте си в панелките, там ви е мястото, никаква чужбина, там е страшно и ядат хора още от летището

Псевдонимът ти говори достатъчно, благодаря.

Много повърхностен коментар. Проблемът не е в различното, защото в природата има баланс, но няма еднаквост.

Вашите деца могат да са от "различните", тогава какво ще правите? И кои сте вие да казвате кое е нормално и кое не е нормално?

Безумно тъпа статия