17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не пропуснат и полуостровите, че само с островите - половинчата работа.

До сега не бях чувал острови да боцкат. До къде докарах хората с мойте последствия

С АстраЗенека ли ша ги ваксинират?

Поредната тъпа реклама на отровните продукти на сатанистите.

Благодаря, че ме уведомяват всички, които имат намерение да ваксинират цял персонал, все едно им е наследство и имат нотариален акт за тях. В леговища на бацили няма да стъпя, нито навън-нито тук. Айде!

За безумна дивотия?Дайте да уморим старите и да стерилизираме младите, само и само да падат пари от туризма

Цели острови! Направо с ракети! Радикално.

От 6 години сме на почивки в Сицилия. В момента текат идеални оферти - директно с хотели в които отсядаме. Нямаме никакво намерение да я сменяме. Слънце, приятни хора, екзотични плажове, история и спокоен отдих в цивилизована среда. Намерихме много приятели.

Видяла жабата, че подковават коня и тя навирила петала. Защо някой трябва да следва безумни модели от някъде. Защо трябва да се да започва масово убийство, упс, ваксиниране на хора, които НЕ ИСКАТ??? Дава ли васкината защита срещу вируса, НЕ. Предпазва ли ваксината от предаване, заразяване на други хора, НЕ. След ваксиниране свалят ли се изцяло парцалите за уста( маските), НЕ. Предпазва ли ваксината от всички щамове, НЕ. БЕЗОПАСНА ЛИ Е ваксината за всички хора, НЕ. Защо тогава ще трябва да има масово ваксиниране????

Досега виждам, че 3 бр. тролове са прочели този коментар.

Са ваксинирали само жителите на островите, иначе не знам как са могли да се справят със самите острови!

Търчат след всяка котка и я боцкат. После я чипират. Това е ваксинационният паспорт.

Туризма остана в миналото.

Стягайте си задниците и се махайте от бетонните джунгли.

Свърши се филма с туризма. Каквото и да направят, обстановката е крайно нестабилна и тази година сектор туризъм ще бъде ударен смъртоносно. Мерките за ситуацията финансово приключват 2025 та според Световната Банка. Правете си изводите сами, това означава, че поне още две години всичко ще е мазня. Ако имате акъл, ще се изнесете от бетонните градове по селата, така не само ще намалите вероятността да се заразите а и ще живеете по-качествен живот. Естествено това е за хора, които могат да си позволят такова преселение. Но генерално съветвам да забравите за "връщане към старите ви навици" поне за две години напред.