Измамените с почивки в Гърция още не са получили парите си

Измамените български туристи, които се оказаха с анулирани резервации за почивки в Гърция, все още не са получили парите си обрано.

Обратно в новината

Коментари - Измамените с почивки в Гърция още не са получили парите си | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бяха се обадили предварително на хотела за тази фирма Да бяха отишли до офиса и прочели нещо в нета преди това . От Букинком става по добре резервациите с храна и спане плащаш и готово .Тази година два пъти ходим и без проблем ни е престоя винаги е на ниво а и не е скъпо с предарителна резервация .За претенциозните да си ходят при нашите обирджии на Слънчев бряг където е по скъпо от Гърция Да гледат пияните чужденци и да няма къде да паркират с кола .

Да бяха се обадили предварително на хотела за тази фирма Да бяха отишли до офиса и прочели нещо в нета преди това . От Букинком става по добре резервациите с храна и спане плащаш и готово .

Всеки от вас да заведе дело в съда срещу агенцията за прилично обезщетение за провалената ваканция. По голям шамар от финансовия няма.

ДО КОЛКОТО ЗНАМ И СЪМ ЧЕЛ ПО ФОРУМИ ТАЗИ ФИРМА ПЪРЖИ ОЪ 2012 Г. ЗАЩО ЧАК СЕГА ИМА ГЛАСНОСТ И МИ Е ЧУДНО КАКВО ЩЕ СЕ ПРЕДПРИЕМЕ?

Върнах се от Гърция в събота - такава почивка в БГ не е възможна просто.Вярно , пропътувах 600 км до Сивота, но всичко беше на ниво. Пълно спокойствие, тишина, пълна липса на БГ - паспорти. Срамувам се, като виждам обикновените хора как са възпитани и спокойни и бг-истерията и комплексарщината. Като че ли само БГ имат деца и им се карат, крещят ......Затова и избягвам вече халкидики. Ходя и на Тасос, но в хотел , в който гостите се подбират и бг туристи не са желани без препоръка. В този хотел за 50 евро на двойна стая през август получаваш невероятна закуска, салфетките са колосани, а бельото се сменя на два дни, кърпите дневно. На 22 юни бях във Вална в Бриз 2, цена 35лева единична със закуска - за парите си е мн. добре , НО ...ако няма сватба или банкет в ресторанта или съседните хотели. На 4 ет. не си чувах телевизора.....Толкоз за избора на курорт!

Боби

Ами като толкова не харесваш БГ паспортите изхвърли си своя и го смени с Гръцки. Ти си типичен пумиар имал щастието да се родиш в България. Скрий се и забрави тоз език, защото не си достоен да изхождаш тъпите си размисли на него.

Той човека точно от такива като теб се срамува, които "знаят" езика, че и правописа :) :) :)

Типично Българска черта - колко е хубаво в чужбина и колко е зле у нас... Е вчера се върнах от Гърция.. С всяка изминала година там става все по-зле... Хотелите им са поне с 2 категории под реципрочни наши - не е нормално в 4 звезден хотел пайажините да висят от тавана към гардероба, да има само 1 кърпа за баня в двойна стая, и чистачка да минава при издаването на стаята. Между другото чистаката се оказа българка и като си говорихме с нея каза, че били 3 жени и не чистили всеки ден защото им плащали по 5 евро на стая и да икономисвали защото туристите вече били по-малко. За сравнение, преди Гърция, ходихме във Велинград, и там бяхме в 4 звезден хотел и ни чистиха стаята 2 пъти на ден (веднъж сутрин, а вечер докато сме на вечеря ни подготвяха спалнята) и всичко това на двойно по-ниска цена от колкото в Гърция. Поддържаните плажове от година на година намаляват. Прави ми впечатление, че самите плажове са пълни основно с Гърци. Отделно не може да не направи впечталение, че цените на услуги (по специално) са различни за Гърци и за туристи, като на места си е упоменато изрично като тук не говорим за "таксиджии мошеници"...

Уважаеми Петков, явно не сте ходили точно в Гърция или пък просто сте представител на бг турстическия бизнес и се пробвате със смешни коментари да създавате усещане за мизерия и мръсотия , която - интересно - следва да касае всички места за почивка в Гърция. Няма да ви убеждавам в противното, нито да ви казвам, че написаното от вас е пълна тъпотия, само ще ви помоля - продължавайте в същия дух, дано българите престанат да се влачат из гръцко и да развалят атмосферата на иначе прекрасни плажове и градчета. Жал ми е за хора, които не знаят къде са били, но пък броят хавлиите и вземат интервю от камериерките, които - странно - не работят в Бг при целия недостиг на работна ръка в туризма тук, а мизеруват в Гърция. Жал ми е за хора, които не могат да оценят природата, морето, гледките, въздуха, аромата, а броят стотинки и смятат цени и търсят за какво да се хванат. Приятно прекраване в Банско, Боровец и Слънчев бряг. Моля ви, шросто не ходетет в Гърция!

бегайте на бг море... колко ви платиха?

До кога ще ходите да целувате гръцки задници,достатъчно си е хубаво нашето море.Пълна простотия българска за да се хвали че е бил на море в Гърция

Мила, родна картинка........ ДОКОГА ???

Измамени от български тур оператор!!!! Повече няма ,какво да говорим...

Ти чете ли какво пише бе? Измамени ама не от тур оператор а от сайт.

мİнете оцреŞта бодрум,анталя, мармарİс,кажете комŞу İ 20% оцтипка готово останалото малко пазарлик коъто е доŞил знае.

На едно и също море сте. Ама гърците имат много повече риба и морски продукти от вас. Що така?

А гърците си нямат и кюрди и доганя. Затова ходят там а не при вас.

БРЦК

Booking . com Има ли луди да ползват БГ 'агенции' за Гърция???

Боби

Тъпия си ти, но жалкото е, че не го разбираш. Бокинг е много добра платформа, но в огромен брой от случаите е по-изгодно да резервираш през агенция, отколкото през Букинг. Но е много удобно там да си избереш хотела

БРЦК

Ахахаха. Те и тия дето сега си чакат да им върнат парите и са с провалена почивка са на твоя акъл. Всяка година ги дават по телевизията подобно 'туристи'. Никого не ангажирам с мнението си , но аз в агенция не съм стъпвал от 10 години и тия нищоправци няма да вземат комисионна от мен никога повече.

Колко трябва да си тъп, за да ползваш посредник за почивка в Гърция.

Ако искаш да ти излезе в пъти по евтино, ползваш посредник. Става въпрос за 4-5 звездни хотели, за другите не си заслужава усилието.

В пъти, в пъти, колко в пъти? Наистина ли някойси БГ посредник прави нещо повече от това да овори боокинг.ком?

Ако не си със собствен транспорт!

гадна пропаганда, няма да отидем на нашето море, край!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!