Коментари - Как изглежда Норвегия, когато се топят снеговете (снимки) | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

беден беден, парите се изкарват с мазак, естествено с малък мозак малко пари или "БЕДЕН"

Ела си в България да те видим как ще ги изкарваш парите. Големите пари! Какво ми правиш във Финландия? В уредената и богата държава.Там всеки прави пари дори и емигрантите ни с нискоквалифицирана работа. Ела си в България НО в провинцията където съм аз и където няма никаква перспектива, да не говорим, че без приятелски връзки няма да те вземат на работа и за 500 лв. Да те видим как ще ги правиш парите тук. А аз мАзАк имам тъй като съм завършил две висши образования във втория по големина държавен университет в България и съм си и образован и интелигентен. Но съм принуден да работя сервитьор и то сезонно защото друга работа просто няма.

Но ти нямаш никакъв мозАк!

Аз да имам доход 5000 евро на месец и нека депресиран.В България с 600 лева не съм депресиран , но гладувам и нямам дрехи.

Дааа... 90 процента от норвежците също мечтаят за 5000 евро доход на месец.

Бил съм там,това е истина за красотата,но норвежците не са депресирани,такива сме ние,а те си имат техният начин на живот и смиатам че има какво да научиме от тях!!!

Ядец ..... явно не си живял дпстатъчно дълго сред тях .... ами питай Самитата те ги познават до мозъка на костите им .... По време на протести NORWAY" се превръща в "NO...WAY" ... R-то е паднало и счупено .... Толкоз за "норвежката хуманност" !!!!

Мда, красиво е...жалко, че ние българите нямаме пари и сме адски бедни и не можем да отидем да на екскурзия и да посетим тия държави, да обикаляме света както обикалят света народите от богатите държави, предимно от западните.

Единствената ми надежда е да намеря някоя норвежка в моя град, да се сприятелим и тя да ме измъкне от България и да ме заведе в нейната държава. Като си отива да ме вземе и мен с нея. И там в Норвегия да си останем. Защото аз нямам пари и за автобус до София дори.....

Горкач , .... Ами поне намини бе - към Несебър, уж случайно ... нема нужда да ги търсиш норвежките.... Докато се ориентираш, къде е Несебър и смятай, че те са те забърсали в движение (они не подбират - само не забравяй да се усмихваш, нали) ... ОЛшото е , че след като те вземе в Норвегия, следващият път като ходи на почивка, че доведе некой друг ..... :) !!!!

синът ми има приятели из цял свят, за норвежците казва, че са най-депресираните хора, едно е да се гледат снимки, друго е да се живее там

Аз да имам доход 5000 евро на месец и да си живея в уредена Норвегия пък нека съм депресиран. В България с по 500 лева в шест месеца и с 0 лева (без доходи) в останалите шест месеца не съм депресиран , но гладувам и нямам дрехи. Нямам минимума за оцеляване. А съм млад човек и ми трябват адски много пари.