17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано ти и цялото ти семейство станете наркомани! Та да разбереш какво е и колко е готино! Боклуци!

Какво е да вечеряш с канабис? А какво е да си комунист-русофил, разпространяващ фалшиви новини срещу заплащане.

До къде стигнахме! Дани дават за пример изпадналата държава САЩ! Наркоманиите щати, с жители, дето дори не знаят от какъв пол са, мъжки или женски. Че си прикачиха тридесетина разновидности. Психично болни, объркани хора, поставени на наркотици. Преди бяха на опиум от Афганистан, във вид на релаксиращи и успокоителни. Сега почват да ги назоват с канабис.. Твърде деградирали човешки същества, с деградирали ценности и морал. Авторката на статията се пъне да ни обяснява колко е Куул и фешън цялата тази простотия. Вероятно се напушила и решила да напише ода за канабиса. Жалка работа. Препоръчвам й, да вземе да прочете една класика "Криворазбраната цивилизация" на Добри Войников. Истински е Куул и фешън. Аха чист евъргрийн. Ако може да разбере нещастната авторка на тази нещастна статия.

тука статията се говори за канабис.... а малоумните ни българи говорят за джендъри... Ми то се вижда кои са джендърите

Ми то едното върви с другото.

Гейщини.

Империята бавно залязва. Следва разпад и забрава, на фалшивите ценности и свободи.

Залязват фалшивите ценности и свободи и на тяхно място пристига Владимир Владимирович на бял кон. Тези фалшификации ги разпространява Дърбъгъ.

Продължавайте с глупостите. Направете нещо и за популяризиране на гейщината и джендърщината. Нали и те са модерни? Този свят съвсем се изчанчи!

това е статия за КАНАБИС

През последните години широко се "рекламират" наркотиците, тази статия е поредната реклама. Замислете се, не случайно тези неща са забранени. Съгласен съм, че цигарите и алкохола трябва също в тази група, но не са. Не знам защо и кой, но се опитват (и успяват) да докарат нацията ни до интелектуалното ниво от 17-18-ти век. Така просперитет няма да имаме ако ще и да се наакаме...

Не "всеки има своята смешна или страшна история от app-ове за запознанства", а само дебилчетата, които ги ползват. Което го правят с надеждата да получат нещо повече, отколкото заслужават... (И, между другото - "app-ове" на какъв език е точно?)