Кои са най-скъпите градове в Италия?

Според данните Милано е градът с най-високи разходи за живот, а в Неапол цените на храните са най-ниски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

значи никъде не е ходил! Наистина Милано е скъп - даже е най-скъпият на сърцето ми! Много хора казват, че е по-хубав от Рим. Превъзходни обекти, старини, съчетани със свърходерното, уютни пекарни, пастицерии и ведро отношение. Има градове и градчета, които оставят незаличим спомен за цял живот - това е Милано, град Люнебург в Геурмания, град Вилах на австро-словенската граница, сатара част с площада и катедралата на Загреб, целия Оксфорд по протежение на главната улица с дъгата от колежи и църкни, та чак до Корм Маркет и Карфакс Тауър, град Буве до Париж, самият Страсбург и още, и още......Дай Бог късмет и средства на всекиму от вас да ги посети, да си нахрани очите и душата и да остави частица от сърцето си там!

Благодаря за коментара! Бил съм в Милано за 2 дни, но щом децата пораснат още малко мисля да отидем отново, но за по-дълго. Записах си и другите градове, които споменахте, ще е страхотно семейно пътешествие.

България в момента е като ОАЗИС, в сравнение с останалите европейски страни окупирани от всякакви "емигранти" и "гости", леле пък Мила-но, не ми го хвали. Положението в тях е ужасно. Пишеш за нещата от преди 15 години, когато вълната от негри, араби и азиатци (изключвам китайците които май са местни) още не ги беше заляла....