Коментари - Котките - eдна от визитните картички на Турция | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Своенравни, егоистични и лицемерни. Като цяло доста по-глупави и скучни от кучетата. Нищо не може да се сравни с предаността и обичта на едно куче към стопанина си.

Аз само да питам бате, след като: "или как едно котка го е спасила от змия" после яздил ли е едно кон? Бе вий сте по-неграмотни и от мене май?!

КОТКАТА Е СЪВЪРШЕНСТВО НА ПРИРОДАТА !

обожавам котки, имам същото отношение към тях, обичам да го гледам, да ги галя, да ми мъркат. те имат огромна нужда от общуване с хора.

Егати долнопродната турска пропаганда. Исторически, асирийските, шумерските и египетските котки са най-ранните документирани, и точно те немът нищо оПщо со сегашна Турция, която е възнукнала през 12 столетие като племенно образувание в сегашен Ирак, и се е преместило в Арабия като почдчинено (поробено ) племе, което се е препитавало като платена погранична охрана на арабите срещу Византия. Турци са споменати за пръв път в късни 6-7 век архиви на късната Персийска имеприя. Няма по-ранни исторически сведения за Турки. Следователно, всички тези територии и народи, които сега не съществуват, те са тези, които са култивирали и са се грижили за котките. Турците немът нищо оПщо, те са завариле империята веки разработена, установена и ситуирана. Котките са биле там веки за много хилядолетия, минимум 10 хилядолетия преди кой да е Турк да стъпи в Близкия Изток. За Бога, поне не разпространявайте псевдо-наука и измишльотините на Турките, които никога нищо не са съзлади, и сега крадът нашата древна история и територии. Това е кощунство! ПС: и траките са документирале котки по стенописите и изображенията си по съдове, вази и други произведения на изкуството, барабар с факта, че са документирале и наличието на лъвове и други от семейство котки, не само одомашените. СРАМ ЗА ДИРНИКА ПЪРДЕЩ, КОЙТО РАЗПРОСТРАНЕВА АНТИ-БЪЛГАРСКА ПРОПАГАНДА! Котки да искъш в Азия, откъдето са дошки пра-българите! масово пра-българите са оставиле изображения на котки по оръжията си! МЪРСНИ АНТИ-БЪЛГАРСКИ КУМАНИЗКИ БУКЛУЦИ, СПРЕТЕ С АНТИ-БЪЛГАРСКАТА ПРОПАГАНДА!