17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз отивам на почивка, а не на стрес пътуване, с дълги опашки, неочаквани мерки и ситуации. Отделно кодове, ПСР тестове и...Не, благодаря!

Гърците, много ви харесвах, но страшно много изхрещяхте с тия ковид мерки и натиска, който оказахте в ЕС, за въвеждането на тия безмислени Ковид паспорти!

Пътуваме до остров Сардиния без тест и сертификат Новите правила са в сила от 16 юни И не само там!!!

Защото има безумни правила.

дай инфо

счупи тъпомера с "анти-ковид" мерките.

"организирана вчера от Гръцко-сръбската камара на Северна Гърция" сърби и гърци се грижат да се еманципираме, от много години затова съвремения наследник на онези които са клани от сърби и гърци се хвали как прецакал българското бетономорие и колко е хубаво в Гърция, едно време са си давали живота, сега намират хиляди оправдания как да служат на чужда икономика, има милиони начини на протест срещу това което не ти харесва в България, но Ганьо избира предателството и се оправадва с протест и в Турция и в Гърция броя на българските туристи надвишава този от повечето западни държави които са поне 9 пъти по големи като население

В момента съм на Халкидики, Сарти и тази статия е пълна с глупости. Градът е пълен, както и ресторантите вечер. Има предимно румънски и сръбски коли.щ, не липсват и български.Няма изискване за носене на маски на открито.

Идеята всеки да си плаща теста и това да товари бюджета му за почивка е велика глупост. След като някой вменява някакво задължение, то този някой е длъжен да плати сметката. Отиваш в Исландия, тесттът е задължителен и съответно е за сметка на този, който ти вменява това задължение. Същата е политиката и на други държави. И това не се отнася само за PCR тестовете, а за всички аспекти на живота. Например личните карти, които са собственост на държавата, и които са задължителни, биват издавани за сметка на задължаващия орган - т.е. за сметка на държавния бюджет. Поне такава е логиката и практиката в НОРМАЛНИТЕ държави. Балканските нрави са друга "планета".