Магическите села на Мексико - над 130 причини да се влюбиш

Научете в какво се крие магията на магическите села на Мексико и изберете кои да посетите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Магическите села на щата СИНАОЛА мирише яко на химия и ацетон от не легалните фабрики за обработка на НАРКОТИЦИ

Точно затова са “магически”, изчезваш като на магия ;)

Често срещам думата "дестинация" в модерните медии за епилиране, евроценности и прочее толеранции и така и не разбрах какво означава. Иначе Мексико е една от най-опасните и мръсни страни в света. Трябва да си луд да се разхождаш с раничка там. Момичето писало статийката я е препечатало оттук-оттам и не е и помирисвало гетата за които пише.

Мексико е изпълнено с насилие, кражбарлък и наркотици и съответните последствия. За една от миналите години имаше от порядъка на 36 000 убити. Вярно е, че то върви по зони и области, но нямайте вяра на такива матеряли, особено ако сте решили да вземете една раницаа и да хукнете да обикаляте из латинска америка.

Погледнах за едно от селцата, попаднах на Масунте и ето какво излезе на испански ( Ел Паис е един от двата големи испански вестника) за 2017 в Масунте. Преведете си го с гугъл, но на кратко могат да те отвлекат иникой няма да го интересува, една от причините е, че няма полиция в селото. Прочетете го задължително ако искате да ходите в магически села https://elpais.com/internacional/2017/03/08/mexico/1488997754_192558.html

М-у 11.000 -20.000 души стават ЖЕРТВИ на куршуми,бомби и мачете всяка година вследствие водените НАРКОвойни м-у различните НАРКОкартели Мексико мирише на СМЪРТ ,даже имат празник посветен на СМЪРТТА когато всички мексиканци се обличат карнавално като скелети и черепи Култ към СМЪРТА ,кръвта и човешките жертвоприношения е заложен в ДНК на Мексиканците МАИТЕ и ацтеките принасяли човешки сърца и вътрешни органи обляни в КРЪВ за да омилостивят Перната Змия Кецалкоатл(ДЯВОЛА)