Малта - вълшебен свят на три острова

Заради вековните сгради и структури тук преобладава вълнуващ дух, водата е най-синята от сините, кухнята е празник, древните традиции все още се празнуват, а хората са горди, но изключително дружелюбни

Обратно в новината

Коментари - Малта - вълшебен свят на три острова | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малта е една изключително надценена туристическа дестинация. Съжалих, че отидох и хаччих пари в този мангасарник с циганско и крадливо население и буквално нищо интересно на малкия каманяк.

приберете си вересиите

Половината имена на населени места са грешни-правилно е ПаЧевил, МарсаШлок, БуДЖиба... Бил съм в Малта, наистина е красиво и интересно там, но в последните години се напълни със всякакви имигранти, особено африканци, стана много пренаселено и мръсно! И определено през лятото, най-вече август, времето е ужасно горещо, с много влажен въздух-за човек несвикнал с този климат преживяването е кошмарно. В момента, в който се покажеш навън, си целия в пот и мокър до кости и се чудиш дали да не се върнеш да се преоблечеш....

Avatar952

Личи си че авторката никога не е стъпвала в Малта и просто е преписвала от туристическите брошури. Ето и някои кратки препоръки: - Ако искате активен нощен живот - Малта (и по-конкретно Слима), ако искате тиха и спокошна почивка - Гозо. - Ако се надявате на хубави плажове ще бъдете разочаровани. В Малта най-популярех е Млиха, но е гъчкано с туристи. Аз лично бих препорчал Голдън бей - не е толкова известен а и плажа е по-хубав. Ако сте в Гозо - Рамла е добър избор. Място, което лично бих препоръчал и не е много известно е Шленди (Xlendi) на Гозо - хотелите и квартирите са на разумни цени, плажа е хубав, ресторантите не са лоши, тишина с покойствие. Страхотно място място за почивка! Като цяло ако не сте били в малта си струва да се посети.

Личи , че статията е списана от човек, чиито крак никога не е стъпвал в Малта. Сухи факти, преписани отнякъде. Скука. А иначе - да, Малта наистина е великолепна.