Мама, татко и 3-годишната Ева с колела из Мексико

Пламена и Антон Нашеви и 3-годишната им дъщеря вече месец обикалят из селските пътища на Мексико

Обратно в новината

Коментари - Мама, татко и 3-годишната Ева с колела из Мексико | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво бе, сладури! Много ви се радвам.

Кога ще започнат да работят.

В Мексико често млади хора изчезват(за донори) Кажете го на тия да го имат впредвид.

Предупредих ви че ако изтриете коментара ми с фактологически анализ на др.Кампбел (който редовно го включват любимите ви ДВ) ще го разпространя навсякъде. https://www.youtube.com/watch?v=fA-fvyGw-cc

Много безотговорно ми се вижда това. Както си се разхождат така и може да изчезнат там и никой да не ги намери повече.

Тия не са добре, картелите пазят точно селските пътища...

Може да остарявам, но това пари да ми дават няма да го направя. А това дете го съжалявам , по цял ден затворено в това малко пространство на една педя от прахоляка на минаващи коли. Как то се пееше в песента" зад Ботевград не е Акапулко" .И да, хубави снимки, но това не е реалността, къщите на маите ... друг път, в какви коптори живеят една част , на повечето българи им е бедно въображението да си го представят, освен ако не живеят в Столипиново. И хубавите пътища.... наистина :), това е прекалено. Историята става за наивници и незапознати. Успех!

Дано имат късмет, че ще им трябва много там

Страхотно семейство, вместо да робуват на материалното, се наслаждават максимално на живота- щастливци!И са много по богати от милионери, защото имат страхотни емоции!

Точно така. Няма да притежавате нищо и ще сте щастливи. Щом толкова ви е акъла. А Давоските копои ще притежават и водата, въздуха и земята и ще им плащате сървиси.

Да ти кажа точно някои от нас, милионерите, не робуваме на материалното. То и аз за нова година бях в Мексико с децата, но не беше много евтино. Сега цените са наполовина, но децата пък учат. Бедните хора почитат вещите повече. Третират къщите като паметници чак. Мечтаят си за вещ, която да е някакъв символ на статус, че да се докажат, да се валидират пред другите с примерно скъпа кола. На мен този тип държание ми се струва комплексарско и нескромно. Материалните вещи по принцип тежат като воденичен камък на шията на човек.