Коментари - МИЕ опроверга за отлив на туристи на морето | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълни глупости! В момента рекламата не работи. Работи устната пропаганда. Достатъчно е няколко човека да се оплачат в социалните мрежи от катастрофалното обслужване по курортите, и рекламата отива на кино!

Ега ти рекламата,щом няколко коментара в социалните мрежи могат да я пратят на кино! Проблемът на нашата турист.реклама не е в милионите ,които трябва да й платим като данъкоплатци,а в нейното Качество,Ефективност и Ефикасност.Сега нашата реклама е аматьорска,защото се ръководи от аматьори, иначе имаме блестящи млади рекламни специалисти.Така, че, приятелю, и 1 млрд.да дадем за тур. реклама все тая...

Туризма се нуждае спешно от пречиствателни станций по черномоието. Рекламата е безсина пред фактите: вместо почивка си организираме посещения в болници със стомашночревни проблеми.

Боже,колко много глупости и лъжи накуп и одиозно ниска професионална компетентност и пълна безпомощност!!!По изказани глупости може да съперничи само т.нар. Стратегия за туризма с хоризонт 2030...Не крия,че се мъча да пиша книга с истинските имена на шефовете на туризма и действителни случки под условното заглавие "Веселяшки истории от БГ-туризма".Чудих се какво да напиша за сегашния 18-ти шеф ,та той нищо не направи в полза роду.А, извинявайте,пи вода от морето и това ще спомена за него в книгата..Той се жалва ,че през 2013 г.са дадени за реклама общо 1,6 млн.евро.,а не знае ли,че само в злополучното и неизползваемо лого потънаха 1,3 млн.лв.И не само...Всички ,без изключения европроекти ,свързани с "меки мерки" погълнаха милиони с ефект -един голям геврек!!!

Пълни глупости!

Това са пълни глупости,които ги слушаме от 10 години.Щели да поканят и БАН и Светия синод.Ми поканете,ако искате и Еленко Ангелов и проф.Вучков,все тая.Пак ще сме дестинация за бедните западноевропейци,руснаци и украинци.А за по-високата класа за която се говори просто няма с какво да я привлечете,приятели мои,мили,умни,добри."ко отидете в "Слънчев бряг", ще видите много често и то при хотели, които са новопостроени, изключително ниски цени като предложения. Това просто принуждава техните колеги на свой ред да свалят цената и ние влизаме в един порочен кръг. Този пазар обаче формира само около 20% от клиентите", каза зам.-министърът.И какво му е порочното на това-нарича се пазарна икономика и е естествен нейн принцип.Също пазарен принцип е,че ако изкуствено се наложи ценови праг,по-висок от равновесната цена се получава липса на търсене с други думи отлив на туристи.Накарайте БАН поне това да ви обяснят.Какви стратегии ще правят тези,като идея си нямат от пазарни принципи.То не става само с-"искаме,ще и трябва",Турция и Гърция ей къде са.