Милиони, скандали и тайни: На борда на плаващия град за милиардери

The World е луксозен частен кораб, в който живеят едни от най-богатите хора в света, детска площадка за мултимилионери и милиардери, която обикаля световния океан

Обратно в новината

Коментари - Милиони, скандали и тайни: На борда на плаващия град за милиардери | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно вирусче и става идеално. Ако мое сложите и Шваб, Сороса и Ротшилда, направо поръчваме Кинжалче. Едно добро начало за човечеството ще настане.

Машала, булгар.

А информира ли се колко от елитите на приятелските ти страни (диктатури) са там?Да не се окаже, че половината кораб е руска собственост.. Все пак руският народ живее, като скот за да има такива развлечения за управляващите го. Те много си падат по дивашки оргии с шампанско и хайвер.

Шампанско и хайвер на нас ни звучи баровско, ама за тях шамапаското и хайвера са като за нас кювтета и кебапчета. А иначе това криузни кораби за мен е за акохолици и наркомани защото на кораба освен да пиеш и да се надрусаш и евентуално да опънеш някоя друго неможе да правиш. Е това мога да се прави и нан нашето черноморие и то доста по евтино и приятно.

Е, кой милиардер ще се набута в някаква плаваща панелка, много ми е интересно? Те милиардерите си имат яхти , опичат да са на спокойсвие да си пазят личните бакии от публика, и не обичат да се бутат в мелето с хиляда души още гости и персонал. Круизните кораби по правило са за пенсии,за разни двойки на свабени пътешествия и другият сегмент специализирани партита, я гейове, я някакви с фетиши като да се обличат като животни и тн итн. Никой нормален с много поариняма да си причини мазохизмът да ходи в плаващ хотел