17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирате ли, че такива сервилност и раболепие са неприятни за другата страна. Никой не уважава такова поведение

Не разбират! Сънародниците разбират само от папане наготово.

И що за зор?

Да позная ли, кой е личния българин?

Малоумници.

А не министър. Аман от идиоти с КОМПлекси във властта.

Не си правете идоли

Васко жабата ли ще му пееее?

Не ми харесва африканеца.

Защо му се навеждате Въведе 8 долара месечна такса за Туитър акаунт. Умишлено срина неговата криптовалута Шиба Ину до нула Умишлено срива акциите на Тесла

Работа таз не добре, както казва Йода, стига вече с глупости, заведете го Велинград, за Нова година, да си плати 11 000 лева, за чичака Мъска са нищо пари, единпът се живее .....

То си е направо българче.Заведете го при баба Гинка,да му направи една хубава боб чорба,с люта чушка и сланинка.Да не говорим за ожарената домашна наденица.Ей,хора,той си е нормален човек ,с изключителни предприемачески качеста.Не го критекувайте бизмислено.

които плюят по Мъск, сте просто абсолютни идиоти и неандерталци. Затова и държавата ни е с години назад пт всички нормални държави

Ще кажи “каква е тая малоумна комунистка държава” и ще си тръгне

да ва шибат калинките

Нашият туризъм събира тъпаците на България. Посрествени! Срамно посредствени министри!!!!! Наиастина срамна история!!! То бива тъпо, ама чак толкова....

Този министър на туризма е по изтрещял и от министър "Наско"

Вот скажи мне, американец, в чём сила! Разве в деньгах? Вот и брат говорит, что в деньгах. У тебя много денег, и чего? Я вот думаю, что сила в правде: у кого правда, тот и сильней! Вот ты обманул кого-то, денег нажил, и чего — ты сильней стал? Нет, не стал, потому что правды за тобой нету! А тот, кого обманул, за ним правда! Значит, он сильней!

А, вот ты мне скажи, болгарин, сам Сергей Бодров то сегодня где? Руснаците така се дискредитираха в последно време, че язък им за целия хайп до момента.

Не искаме тъпа американска пластмаса, произведена в Китай . Имаме си клоуни в куслените театри!

А наколенките кой ще подава???

сегашният министър е явно по-тъп и от предишната коза от Герб

Може също така следващите избори за американски президент да се проведат в България, като страна на непредсказуемите вероятности.

Този смахнат евреин и спекулант изобщо няма да дойде... и по-добре. Но това беше чудесен повод да покажем отново колко сме мънички, първосигнални, наивни и жалки.

Въобще не сме мънички и т.н . !!!! Абе хора вие начална география учили ли сте? България по площ е средноевропейска държава. По качество, най-добрата. По манталитет- горе-долу. Престанете да плюете!

Голем праз

Някой си прави поредната гадна реклама използвайки Името на Мъск... Кухите мисирки не могат да разберат че ги използват за реклама на някой мутряшки хотел в Белоградчик.

За добро не идва. Заблудените Българи, нищо не разбират и не осъзнават, че ще изкупят държавата ни. Не умеят да управляват. Гърците се борят с нокти и зъби. Нашите управляващи само продават.

Каква е тази истерия? Някакъв си богаташ щял да идва у нас, голяма работа! Не е ясно обаче, дали той знае е, че ще идва в България?

Боли ме щепсела дали ще дойде Мъск или не. Такава истерия е обвзела медиите, че все едно Господ ще идва.

УВАЖАЕМИ ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ, Мъск нема да дойде като другаря Тодор Живков. Нема да ръсне пари и за ена минерална вода на скалите. Той си прави луди работниците, вий си мислите, че ше го забавлявате с ядене и пиене? Ако имате нещо ценно том - ше го купи през нетът и даже нема да разбирете. АЙДЕ СТОП НА ИСТЕРИЯТА И АРБАЙТ, ЧЕ........................

Тъпа истерия, Мъск със сигурност не знае, че ще посети Белоградчик.

Като се има предвид изказването му, че tweet-ва от кенефа и слабостта му към weed, сигурно вече не знае, че ще идва. Възторгът на някои БГ политици от подобни tweet-ове наистина е жалък.

бузьо с пари е желан гост бузьо без пари е тюфлек

За добро не идва. Освен да изкупи България. Интереси. Така, ще за грабят България.

Да предложим българските депутати за продан.

теа веч са продадеи и купени

И кво от тва? Пак ще ги купят. Нашите не са честни политици, а хората са си го казали - an honest politician is one, who when bought, stays bought...

Нали знаете, че когато някой кани някого на гости му поема разходите. Мъска обаче нито колите му са толкова екологични колкото ни обяснява нито мисли как да ходи на гости след като ракетната му площадка почти се разруши при последния тест когато гръмнаха всички двигатели.

Доста селски подход… Ще бъде ли с цървули и народна носия?? Едно хорце да му тропнем на Мъск, а? :)))

Не го подценявайте, това е The Wolf of Wall Tweets

Министърът на туризма: Българин ще предаде официална покана на Мъск да посети страната ни - егати малоумните управляващи !!!

ние ще сме следващите, които ще ползват старлинк по принуда?

Само лизане на гъзове бате!

Само тоз липсва в България....

Сега, след като се извъртяха всенародните тържества, и всички телевизори се зачервиха до червено, че господ идва.... в крайна сметка не разбрах - Мъск въобще има ли представа какво е България? Защото той написа, че тази снимка му приличала на нещо от компютърна игра.

Ганьо, Ганьооо... как искаш някой да те уважава по света, като дори и след 120 години пак си същия мишкар, същия подлизурко и натегач! Същия жалкар без никакво самочувствие! Пак ли ще си търсим по чужбина княз? Жалки сме и такива ще си останем! За 20-30 години нещо сме се помъчили и после пак по стария модел...Няма смисъл от хора като нас на тая земя, разберете го!

Жизнено важно,щях да изпадна в депресия ако не го поканят. И да не забравят ритуалите със хляб и сол,рпзане на ленти и орден стара планина първа степен!

Ще го нагостим тоз юнак, как иначе. За предястие варени свински крачета със сол и чесън. За основно агнешка главичка на разсол, така сцепена по средата. За десерт грис халва и миналогодишен компот от сливи. Нека да е така традиционно. И троянска сливова с мезе праз с оцет и черни маслини, може и свински уши с бира. За закуска задължително шкембе и филия с мас. Ае че ми потекоа лигите…

Редно е патриарха да предаде молбата лично! Пак ще се излагаме...

И главния мюфтия.

Жалка работа

- Илине ела да видиш кви скали съм построил!

Изглежда това е най- важната задача на министерството на културата... ужас

Елън Мъск - приятел номер 1 на Тутраканска община.

Само да не стане като с поканата на Елизабет Втора във филма "Мисия Лондон"...:-D

Ako Мъск дойде, то ще е да купи белоградчишките скали, не да ги гледа. Изобщо, по-големи продажници от политиците ни няма.

Бай Ганьо е жив