17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и след като сте ваксинирани за корона, нема да ги интересува ако имате вирусен хепатит или ебола

Докато пускат ваксинирани навсякъде без ограничения, ще продължават да се увеличават болните. После да ми обясняват, че мислят за хората и спиране на вируса. Мислят как да принудят хората да се ваксинират, а те да стават по- богати! Блажени са вярващите. Мен обаче няма да ме пречупят!

за влизане в България от червена зона няма значение дали имаш ваксинационен сертификат, трябва и негативен тест, и то ПСР и така до края на август. И докога така, докато се получи стаден имунитет или ни писне? И колко и пука на масата народ като не спазва никаква дистанция по улиците, летищата и магазините?

Добре де, интересно ми е не ви ли идва на ума като ги четете тия статии, че вирусът не е основната причина да живеем така вече година и половина? Слепи ли сте, глухи ли сте? Не виждате ли какви нелепи действия се предприемат и продължавате да вярвате? Ясно, че има вирус, какъв е не знам, не съм математик, метеоролог, специалист по управление на кризи и всякакви други професии нямащи нищо общо с медицина, имунология, клинична медицина, та не мога да кажа. Но за едно призовавам хората, без значение дали са ваксинирани или не, моля ви пазете основните си човешки права и не вярвайте на измислиците на цялата сган, която не спира да бълва безсмислици. Живейте спокойно и щастливо! Вярно е, че умряха много хора, много е жалко, но вярвайте, че са умрели само от вируса. Нито ги лекуваха адекватно, нито им обръщаха внимание, а и в крайна сметка и от грип всяка година си отиват немалко на брой хора! Оставете паниката и живейте СВОБОДНО!

Кой нормален се е засилил да влиза в БГ ?

всички българи от чужбина, които преди пандемията вкарваха повече пари от некакви си чуждестранни инвеститори, а сега решават на изборите кой да управлява останалите в държавата

Значи ще ходим другаде тогава!

При тази полицейщина и проверки едва ли ще дочакат потоци туристи. А тези, които отидат, няма повече да стъпят там. Честито!

Вече ще мога да си джиткам и да ми завиждат

Е, колко ще джиткаш? ... година две, докато графен оксида те довърши и после ще освободиш място за нормалните хора.

Ти знаеш ли какво е графен оксид?

Като, че ли някой се засилил някъде.