17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като, че ли някой се засилил някъде.

Вече ще мога да си джиткам и да ми завиждат

При тази полицейщина и проверки едва ли ще дочакат потоци туристи. А тези, които отидат, няма повече да стъпят там. Честито!

Значи ще ходим другаде тогава!

Е, колко ще джиткаш? ... година две, докато графен оксида те довърши и после ще освободиш място за нормалните хора.

за влизане в България от червена зона няма значение дали имаш ваксинационен сертификат, трябва и негативен тест, и то ПСР и така до края на август. И докога така, докато се получи стаден имунитет или ни писне? И колко и пука на масата народ като не спазва никаква дистанция по улиците, летищата и магазините?

Добре де, интересно ми е не ви ли идва на ума като ги четете тия статии, че вирусът не е основната причина да живеем така вече година и половина? Слепи ли сте, глухи ли сте? Не виждате ли какви нелепи действия се предприемат и продължавате да вярвате? Ясно, че има вирус, какъв е не знам, не съм математик, метеоролог, специалист по управление на кризи и всякакви други професии нямащи нищо общо с медицина, имунология, клинична медицина, та не мога да кажа. Но за едно призовавам хората, без значение дали са ваксинирани или не, моля ви пазете основните си човешки права и не вярвайте на измислиците на цялата сган, която не спира да бълва безсмислици. Живейте спокойно и щастливо! Вярно е, че умряха много хора, много е жалко, но вярвайте, че са умрели само от вируса. Нито ги лекуваха адекватно, нито им обръщаха внимание, а и в крайна сметка и от грип всяка година си отиват немалко на брой хора! Оставете паниката и живейте СВОБОДНО!

Кой нормален се е засилил да влиза в БГ ?

Докато пускат ваксинирани навсякъде без ограничения, ще продължават да се увеличават болните. После да ми обясняват, че мислят за хората и спиране на вируса. Мислят как да принудят хората да се ваксинират, а те да стават по- богати! Блажени са вярващите. Мен обаче няма да ме пречупят!

всички българи от чужбина, които преди пандемията вкарваха повече пари от некакви си чуждестранни инвеститори, а сега решават на изборите кой да управлява останалите в държавата

Ти знаеш ли какво е графен оксид?

и след като сте ваксинирани за корона, нема да ги интересува ако имате вирусен хепатит или ебола