Коментари - Напрегнато археологическо очакване в Гърция | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

калпави макета

колкото и да боли,траки не сте. монголци сте,славяни. музеите ви са пъпни с гръцки статуи,траките са пишали на гръцки език,вярваха на гръцки богове.малко истина,мангали

А ти знаеш ли какъв си? Едва ли.

Ще ви се да сме монголи или татари, но истината за българите скоро ще излезе и тогава за вас, измислените гърци няма да има място.

Да се каже на глас от кое племе всъщност са били воиниците на т. нар. Александър Македонски?! Ами римляните го казват в прав текст, а и историята 9истинската) го потварждава: войската на Александър е била съставена основно от траки (тракобългари) - наи-добрите воини (справка Спартак ) съставлаващи една армия от 35 хил. човека и предвождана от един велик пълководец-завоевател (на които персите все още не могат да простят нанесеното им унижение), е покорила половината древен свят. Гърците, подобно на македонците, се отнасят с историята като с лека жена, употребявана за лични нужди.

Голям праз. Любовникът на Александър Македонски и той е бил трак. И ко? Гъзът си е негов. Ама Америка кой е открил? Австралия? Северен/Южен полюс?

това че македноци си присвояват история е вярно, но пък от друга страна и древна гурция не е била това което е днешна гурция, което означава че и гурците си присвоятват историята само защото живеят по тези земи. по времето на александур на тези земи е имало сумати малки дуряви. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.