Коментари - Най-лошият юни за хотелиерите в Анталия | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този свален самолет през гъза ще им излезе на комшиите...

Е ХАЙДЕ ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И СПАДНАЛОТО ЖИЗНЕНО РАВНИЩЕ НА БРАТУШКИТЕ КАТО ПРИЧИНА ЗА НАМАЛЕЛИТЕ ИМ ПЪТУВАНИЯ... НЕ Е САМО БОМБАРДИРОВАЧЪТ И АТЕНТАТИТЕ.

е така като ни напомниш как да забравим..

Още може! Давай, Ердо! Американците се правят, че не те познават, руснаците продължават да ти го вкарват бавно, разширяващо и неумолимо (а ти се държиш, сякаш ти харесва), народът ти те мрази, кюрдите те клатят, даже Меркел вече не те обича! Сега е моментът да заплашиш още някоя държава! Бъди истински анадолски мъж, покажи докъде можеш да закопаеш Турция с традиционните ценности на исляма!

Веднага след свалянето на Су-то, заявих, че "Ердо" е нашият човек в Турция.

Tурците отчитат първите големи загуби от липса на туристи и предложиха умишлено примирие на кюрдите не от добро сърце , а само за летния сезон , докато курортите се изпразнят от туристи ! Eрдоган е гад и в червата , вади го "голем" , но спарен...

Ами честито.

Ама как стъпяха курназ и бабаитски след свалянето на Су-то, Ермангаля и Идьотоглу,а!

Приветствам народа на Германия, който се солидаризира с политиката на Русия. А колкото до лидерите на Германия - те просто помнят, че са окупирана държава. Грешка - на тях им напомнят, че са окупирана държава! Действат в рамките разрешени им от окупатора.

Хайде стига с тази пропаганда - немците намаляха, защото след атентат в Истанбул загинаха поне 10 немски туристи! Сигурен съм, че всеки немец следи внимателно геополитическата обстановка с цел да се солидаризира с някого! Истината е, че рунсците нямат пари + сваленият самолет, а германците се уплашиха от атентатите. Най-вероятно и не смао те. Да не говорим за хубавите репортажи как е пълно с бежанци по егейското крайбрежие които се мъчат да доплуват в Гърция

ей българино прост си и прост ще си останещ от 1 ви до 16,само в анталия 300 000 х. значи около 600 000 х. за месеца се очакват,в нашия Слънчак и 1/3 да дойдат сме добре

емЧи знаЧи ясно някъде около....5000024 х. , еми добре е.....ДОБРЕ е...

Ами зависи от размерите. Аз като изям десет кюфтета оставам гладен, жена ми с две преяжда. Анталия и съседните и курорти (Алания, Фетие, Олудениз, не съм сигурен Бодрум и Мармарис същото летище ли ги обслужва) имат огромна база.

И по света и у нас кога управниците нямат акъл по един или друг начин теглят всички .

Политиката на двамата откачени и комплексирани диктатори срина бизнеса в Русия и Турция!Обаче всяко чудо за три дни"Или години!Да се надяваме,че военните в Турция пак ще вземат власта и ще върнат просперитета ма страната!За Путин и Русия освен псувни друго не ми идва,но една от главните причини за по малкото руски туристи е и обедняването в Русия в резулъат от политиката на Путин.Преди и след Крим!

Аферим, ефенди! Пожелаваш благоденствие на Турция, а за руснаците само псувни ти идвали! Машалла, Осведомен ага, ашколсун!

А така , нека .

Руснаците ще летуват в Сибир.

В Източен Сибир през лятото е страхотно. Прохладно, спокойно и много красиво

А ти какво злорадстваш, ганъо? Комшиите ще се оправят лесно, а тия с тая мизерия и разруха накъде си?

Оня откачения, дето ги управлява, ще им докара и по-лоши в бъдеще, няма да ги кара да чакат дълго. Пък те да продължават да гласуват за него.

Най-лошият, ама до днес! Ся ши ви идат задниците попарата на оня малоумник, дет си го избирате... Винаги съм се чудил, защо хората ходят в Анталия?! Много тъпо място

През май бяхме в Алания, хотела горе-долу, но храната беше отврат. Хранеха ни с пилешки крила и фенери, а последната вечер с далак на скара. на следващия ден ни сервираха остатъците от предния ден. Украинците нямаха претенции и наистина са много невъзпитани.

А с руснаците хранеха кучетата!

42 хиляди....правят съществена разлика. Евала на укрите!

Честито аркадаши...който не целува кръст-целува гъз!

и без това тук е такава жега че не става за почивка....42гр.

Украинците и Молдовците са най-невъзпитаните туристи, по мои наблюдения.

и от по-тъпите

От едно/две,три.../семейства, които не ви харасват, не може така да говорите за целия народ!!!!!!!

Винаги има възможност за изход от ситуацията. Намаляват цените до ниво покриване на разходи и нулева печалба и ще спасят сезона. Но явно и това не ги устройва, като гледам цените за почивка. Може би затварянето на хотелите и освобождаване на персонала е по изгодно за тях!

Ха, то украинците от едно бойно поле на друго...явно не ги бърка.

Най-лошият ДОСЕГА. Ам, догодина.