Нови правила за влизане в ЕС от октомври

Автоматизирана проверка и събиране на биометрични данни

Обратно в новината

Коментари - Нови правила за влизане в ЕС от октомври | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е доста тъпо. Т.нар. мигранти влизат без документи и извън КПП-тата, а за хората с документи влизащи легално се искат пръстови отпечатъци.

Как така ще се запазва дата на влизане или излизане от ЕС? Ами ако има някакъв форсмажор? Например - човекът се разболее и не може да пътува? Или пък поради някакви лични причини му се наложи да напусне ЕС по-рано от обявената дата - всичко се лучва, например - смърт в семейството, заболяване на близък и др. Тогава какво става? Отива на ГКПП и казва - трябва спешно да се върна у дома. А те - А-а-а-а, не може! Заявили сте другата седмица!

Всъщност, при по-внимателен прочит се вижда, че никой няма да ги пита кога ще напуснат страната, важното е да е в рамките на 90 дни от влизането.

Все си мислех, че такива мерки има от 15-20 години. Но всъщност защо да има, така лесно нямаше да се отвличат жени и деца, и да влизат мигранти. Цялата тази система е качулка след дъжд. Но идеята е, контрол над хората, и да няма бягащи към по-добри страни, заради гено цида който ще ни бъде наложен.

Еми да - аз няколко пъти побягвам към мацква при братята педерашки, и некви ме фащат на границата и ае обратно. Срам!!