Обратно към нормалността: Държавите, които отмениха всички COVID ограничения

В три европейски държави хората вече могат или скоро ще могат да се движат без маски и сертификати

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината е че омикрона, който измести делта е много лек и смисъл от локдауни и ваксини няма. Не че сме застраховани от появата на друг, по-агресивен, штам.

Морковчето преди да дойдат новите ваксини и буустъри. Още 2 тази година на човек - Април/Май и края на годината. Така че в момента се опитват да покажат моркова преди тоягата, същото беше и преди да започнат с 3тата доза. Нищо ново не могат да измислят управляващите-те висят в едни апове като тиндър...

Омикрон обърка плановете на бигфарма и бигтек. Вариант, който не вилнее в белите дробове и се кара много по-леко. За всички е известно, че експерименталните лекарства не работят, маските не работят, ограниченията не работят. Вместо само да се обиждате, вземете да изгледате събранието при сенатор Рон Джонсън от 24 януари на тема ковид-19 - второ мнение. Всяка минутка си струва! Бог да пази България!

а пък в австрия, където върлува зелената чума тепърва ще правят "ваксинацията" принудителна зиг зелените! хайл менгелистите!

Холандия също маха всички мерки... Франция обмисля същото и да отпадне задължителната ваксинация...

Къде са Кака Радка и Пухи да им кажат, че скоро ще се превърнат в Ковид-гето и никой няма да иска да стъпи в споменатите държави?

че махат мерките понеже са ваксинирани, че и с бустер, защо го пропусна? Проблема в ковид гетото България, е че тон дават тролове дето една статия не могат да прочетат с разбиране, камо ли учебници и наука. Затова сме така.

в Дания има по около 50 хиляди заразени на ден, смъртността е ниска, защото лекарите лекуват, а не изчисляват клинични пътеки.

че в Дания са лекували и преди да се ваксинират. Но вдигнаха мерките след като се ваксинираха. И понеже се ваксинираха. Защо ли? Вероятно понеже са по-тъпи от нас и не слушат, какво пропагандират троловете.

Но в Аризона всичко това беше отменено още април 2021 когато минахме 45% ваксинирани, които с 11% преболедували тогава правеха над 55% с някакъв имунитет.

Живея в Англия, мога да каже, че и докато маските бяха задължителни имаше много хора, които не спазваха глупавите разпоредби - в магазини, влакове и градски транспорт. Това се отнася както за служителите така и за клиентите. Просто още след първия “локдаун” хората се осъзнаха. Харесва ми, че никой не правеше забележка на хората без маски. Хората, които носеха маски не налагаха собственото си мнение.

кажи речи всички са били ваксинирани. Разбираемо е.

Където и да живееш, ще си останеш балкански селяндур! СИгурно не си и ваксиниран, да не се минеш случайно.

Ти като си се прецакал и айде всички да се боцкат....

Предишната отмяна на мерките не изтрая и месец ! Пак ще погледаме как живеят нормалните до следващия вирус и доза !

според ситуацията се реагира, бе Идиоте. Като те стрелят слагаш каска и залягаш. Всеки път. Независимо какво искат идиотите или каква пропаганда им е платено да пропагандират.

Лъжите се изчерпаха и станаха банални. Сега при същата, че дори и по-голяма заболеваемост свалят всички неефективни мерки, за да докажат, че са имали някакъв смисъл. Лукашенко който им показа среден пръст и не им игра по свирката, /за което му спретнаха революция/, без никакви мерки на практика доказа, че всичко е една голяма измама.

,защо се сещат да идат хората в Беларус само за да влязат в ЕС? Странна работа...

Ваксъри - антиваксъри - няма значение. Живеете в най-бедната държава в Европа и сте големи разбирачи на експериментални течности, ваксини, протести, гейове и т.н. а всъщност другите нации са ви изпреварили в пъти във всичко. За вас е важно да си цъкате от вкъщи, да сте айляк и на съседа да му е зле.

От зелена тиква, семе не щем...

Никога не забравай, ти си най-умен и всички други са прости.

Живей си там ,където си и не обиждай нас.Май и ти си българин,работещ в чужбина,така че си един от нас.Едва ли там са те приели за техен,затова недей много да знаеш и не обиждай.Или ти си си такъв, да плюеш България и българите,знам един подобен дето все се прави на отворен,а си е българин та хлопа.

Ааа, как бесе таси дума на бълъгарски...

Чакаме бан-аджиите за техния бустер и тогава.

Интересно, защо в Дания, при абсолютен пик на новите дневни случаи (около 40000), четири пьти надвишаващи количеството новозаразени в Бьлгария, отменят мерките? До сега имаха много по-малко заболели и не отменяха, а сега решиха, че вече няма нужда от маски, сертификати и др.мерки....

Щото са ваксинирани над 80% бе докторе! Не ги разбираш тези неща. Хората си спазват както ваксинацията, така и законите. Затова докторката заплата там е 10 000, а тук е 2 000 има няма.

За да си ваксиниран трябва да има ваксина. Ваксини няма, експерименталните бози, които си бунаците си нашьокахте тепърва експерти започнаха да ги определят като пълен провал. На спечелилите миокардит честито. Останалите да чакат второ, трето и четвърто теглене.

щото и на най-големите идиоти им стана ясно, че с локдауни нищо не става и че "ваксинките" не действат.

Ти си на 50+ типичен байганьовец, далеч от рисковата зона. (там дето е едно на милион де).

Честно, следващия уикенд ако не се разходя до Ирландия по пъбовете та на ! От кога чакам да отида отново там ! Веч нищо не ме спира, кеф :)

Simple Kiro, full lock down in Bulgaria, then I will take you with me to the Pride Parade, where everyone who is vaccinated from behind would be very welcome.

А какво стана в Беларусия, дето пък хич не въведоха "мерки"? Измряха ли вече? Щото Лукашенко призова беларусите като единствена мярка срещу "ковида", да пият водка с мярка и удоволствие.

Да,ама Бил Гей тс каза,че идва друг вирОс.

Kiro keep the full restrictions until I say so. Do not forget I am your boss.

Как да го забравим-всеки ден ни го напомняте!

Какво ,вече им писна да ни плашат ,или се изчерпаха лъжите и измамите???????????

По-тривиално - фалити и няма кой да пълни хазната.

Пандемията е към своя край. А пЛандемията?

Балкански пръчки!

Селска пръчка!!!

Неваксинирани селяни

Ние сме тарикатите, дето ще дочакаме отпадане на "мерките" без бустерните простотии.

Тук какво се мотаят още ?

Всеки ден нещата са различни. И Норвегия беше отменила ограниченията.

Това не бяха ли "овцете" за които анти-тата говориха. Сега вече предполагам ще са умни и иновативни щом е за премахване на мерки ...