Коментари - Обявиха конкурс за ново туристическо лого на България | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам лого за България-прасе в кочина с много кал!Това ще доведе много туристи.

И с лого, и без лого, ако не се изчистят плажовете, ако не се подобри обслужването, ако не се развие туризъм, който предлага уют, спокойствие, който кара хората да се почувстват като в рая, едва ли ще има промяна. Кой е луд да се премести от апартамента в града в друг апартамент в огромни хотели при невъобразим шум и цигании в обслужването и в храната. Помислете и подобрете туристическата услуга, туристите сами ще дойдат.

Ми той човека отдавна предложи логото - тоалетно клекало, ама нашите политици и медии веднага го оплюха. А то си беше тъкмо на място.

пропуснете родното небе и турски самолети как порят . Руснаците направо ще се избият да идват тук ...

Путин хвърли за Сочи 50 милиарда долара! Хвърли ги на вятъра, с идеята ,че прави реклама! Едно лого - поне 10 милончета дайте! По-щедро, както Путин!

Безсмислена идея, която ще глътне пари, вместо те да се използват за нещо полезно . Туризмът има нужда от подкрепа, а не от скъпо струващи хрумвания. Само едно е нужно- увеличаване броя на туристите. Може Ангелкова с тези пари, които ще изхарчи ,да помогне организацията на фестивали, конкурси, първенства, състезания

За 20 години едно лого не можахме да измислим. Кое по ред измисляме? А трябва ли ни лого? А пари за глупости откъде се взимат?

За кой път се обявява такъв конкурс???! И като са дадени пари за лого, което, видиш ли, се оказало непривлекателно, тези, които са го избрали и платили за изработването му да понесат финансова отговорност и да върнат на бюджета от собствения си джоб цената на договора!

Преди да се предлагат идеи за лого, тези които ще предлагат, трябва да са наясно с какво България е уникална (история, природа, народ, култура - азбуката, и пр. забележителности) и да го правят с вдъхновение, а не да пкагиятсвта. Веднага личи логот с балона от коде е взаимствало. И престанете да робувате на титли и известност. Може да се окаже, че един най-обикновен човечец е получил вдъхновение и неговата идея е сред най-добрите. На тези, които "отговарят" зжа конкурса им препоръчвам да се запоанаят с генезиса на метода за експертни оценки BRAIN STORMING (Т.НАР. МОЗЪЧНА АТАКА)! Той дава обяснението защо бълг. наука няма постижения на св. ниво.

те тва най-го обичат! Обявят конкурс, откраднат идеи и платът на техните хора. И вълкъ сит и логото - готово.

И какъв е стимулът, за да участват в конкурса добри художници и дизайнери?

ЧЕКАЙ МАЛКО! ОНЕЗ, НАСРАНИТЕ НЕОДОБРЕНИ ЗЕМАХА МИЛИОНИ... ЩО СЕГА ИДЕЙНИТЕ ХОРА ДА ГИ СПАСЯВАТ БЕЗ ПАРИ?!?!?!?!? ИЛИ ПЛАТЕНОТО ИЛИ НИКАКВО! ТИ! НЕ УЧАСТВАЙ!!!!