Очарователният Букурещ – малкият Париж на Изтока

Какво можем да правим само за 1 уикенд в столицата на северната ни съседка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последната снимка от галерията не е на Париж а е на ( Ленинград-Санкт-Петербург) някъде към 20 км от града се намира и има излез и на Финланският залив.

Това "словоблудство" на автора на статията е ужасяващо. Ако не беше безумният опит за оригиналничане можеше да дочета статията. Издържах до средата. Голяма лъжа е това с английския))), не се и надявайте.

Начи, първо - околовръстното на Букурещ е най-безумното пътно съоръжение, по което съм преминавал. За където и да сте тръгнали, минете през центъра, минете през кварталите, но не и през околовръстното! Второ - за разлика от Париж в Букурещ няма да видите тълпи от негри и араби, все едно сте на пазара в Кайро. И трето - не разчитайте на английския в Букурещ. По-скоро се опитайте на научите малко румънски и то с аудио речник, защото ще бъдете много изненадани как се чете това, което е написано... :) На мен лично руският ми свърши повече работа от английския ;)

София е абсолютно гето и село. Срам ме е, че съм българин!

Центърът на Букурещ е проектиран и изграден от французи и то така, че да прилича на Париж. Грандоманска история. София има съвсем друго излъчване и е изключително красив град. Вярно че в момента го съсипват с пезастрояване и с новите квартали, които никнат без инфраструктура и без тротоари, но се надявам да се появи най-сетне УМЕН градоначалник...

Дирници, докога ще триете постове? "Статията" е пасквил и зле написана. Напишете нещо и за прекрасното двулентово Околовръстно на Букурещ, където 3 км се взимат за 35 мин. Няма нормален човек, който може да хареса този словесен буламач! Авторчето е било под въздействие на тежки опиати! Предлагам му да си остане там-един кретен по-малко, който няма да липсва на никой тук! ;)

София е по-хубава пък!

ХА ХА ХА!

Париж нали не е големит Букурещ на Запада? ;-)) (парафраза на Жискар д'Естен към Чаушеску)

малко по прегледно, по чисто и по хубаво е от Париж, колкото и комплекси да избиват днешните контролирани медии.