17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахахахахахахаха, боцни ме, и тук, и тик навсякъде ме боцкай!

Европа се управлява от назначени от корпорации плиткоумни и бездетни идиоти. Не се ли събудят народите в Европа и да започнат да си избират умни, креативни и нормални лидери и политици, Европа е обречена.

от сектите "свидетелите на урсула" и "свидетелите на драги" превърнаха света ни в една лейномета-вселена на маршируващите войни под знамето на дъгата. това е светът под знамето на дъгата! диктатура, диктатура, дикататура. тотална цензура, концлагери, маски, "свобода на придвижване" и най- вече права за третополовите и новодошлите. за останалите робство и бачкане до откат. на Коледа ще се празнува не Рождество Христово, а рождество на диктатурата на третополовите.

Не разбирам, за транзитно преминаващите дали важи?

Нещо за "новото нормално"? За ползата от ваксините и как щели да пречупят заразата и да се върнем към нормален живот? Нито пазят, а ПО ВЕРОЯТНО заразяват,а друг въпрос е какви ще са страничните ефекти след време... А и този световен натиск да надупчат хората с тези течности ясно говори,че целта е друга а не да опазят населението!!! Пфайзер са поискали съдържанието на препарата им наречен "ваксина" да остане секретно до 2090 година...Честито на ваксаните!

В пакет с тези мерки беше удължен и срокът, в който ще се изисква "супер зелен сертификат" - до 31 март вместо до 15 януари, както беше обявено преди това. "Супер зеленият сертификат" е версия на зеления сертификат, в която обаче отрицателен тест не се смята за валиден за достъп до редица обекти на закрито, сред които хотели, ресторанти на закрито, музеи, стадиони и културни центрове. Така неваксинираните и непреболедувалите COVID-19 на практика остават в почти пълен локдаун в страната. Свобода на придвижване а, супер зелен сертификат а ? Честито!

Направо Мета сертификат да дават на аватарите ни...хахаха

То и в Англия сега за да влезеш ти трябва тест,зеления сертификат не важи! Зеления сертификат е най голямата помия,а надупчените с по 3 дози ваксинирани вече са прееб.ни от всякъде!

А тук още се вайкат за ваксини и безмислени сертификати! Италия ви дава всички отговори господа управляващи, учени и недоучени, математици и ясновидци. Хахахаха

Ок, ама тогава трябва и за ваксинираните пет дни карантина.

Тотално изтрещяха западните народи. Направо да връщат газовите камери и да се приключва с неваксинираните. Жалък упадък на европейските ценности, права и свободи.

Явно това е оценката на Италия за ефективността на ваксините. И на зелените паспорти.

Никой не вярва на ваксините в италия

Ми като се навъдиха хитреци с фалшиви документи - така...

Браво на управляващите в Италия!

Цирка продължава. Какво значение има дали си ваксиниран или не. Оснен,че си вкарваш една течност, която доказа,че не работи. И ваксиниран или не пак пренасяш зараза ако изобщо я има. Да го духате