Коментари - Откриха новия заслон на седловината ”Кончето” в Пирин | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много грозен тоя заслон. Мяза на барачка във Факултето. Тия зелени планинари не можаха ли да спретнат нещо по еко.

13-ия пост пак е мой - разбрах, че някои подрубрики са още в СТОР , ох , СТАР РЕЖИМ. Като си осъвременявате сайта, поне го направете ОТ РАЗ :-)...иначе се чудя къде съм попаднал.

след като си рестартирах компютъра и ми се появи СТАРАТА ВЕРСИЯ, на която пиша сега... и която е с картинка с цифрата...в момента е 807

след като си рестартирах компютъра и ми се появи СТАРАТА ВЕРСИЯ, на която пиша сега... и която е с картинка с цифрата...в момента е 807

Готино, че има соларен панел. Барем една лампа да си светнеш.

ама като няма слънце...поне гъзова, ох, газова лампа трябва да има!

Много хубаво и свалям шапка за упоритата работа. Единствено ме притеснява фактът, че вратите се отварят навън...да не стане така, че някой приютил се в подслона да бъде затиснат от снега до пролетта...:)

да си стоиш вътре и да си пиеш пиринско чайче

това не е ЧАЙ, а бутилка Кон-Як :-)

Заслонът е построен на билото, а не в седловина.

Да, ама въже има ли по Кончето, или е унищожено и въобще нормален планинар, който си ходи до Ч. връх, а не алпинист, може ли да мине през Кончето?

Въженце има, но и без него минаването на Кончето не е проблем / при хубаво време / за всеки човек който няма Акрофобия / болезнен страх от високото /.

Благодаря, Дидо за компетентния отговор! Сложих ти и аз +, обаче се боя, че така може да объркаме някои неподготвени куражлии; за да поохладя страстите бих добавил към коментара ти, че само алпинистите, цирковите акробати и строителите на небостъргачи действително нямат Акрофобия (болезнен страх от високото). Деликатна е темата и не бих искал да ми/ни тежи на съвестта евентуална трагична развръзка.

Агорафобия, приятел :))) Акрофобия е нещо друго :)))

Проекта беше малко по- различен, но явно не са стигнали парите.