Паметникът "Бузлуджа" може да бъде отворен за посетители следващата година

Дейностите по обезопасяване се очаква да приключат съвсем скоро преди настъпването на зимата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво. Най после нещо да се съхрани и да се използва по най - добрия начин. Време да сложим край на разрухата от последните 30 години

Същата безсмислица като петокрилия седмохуйник пред НДК, само че по-голям. Не е паметник. Цирей е.

цирей е на майка ти мутката дето си е пръкнал от нея... а може и от набаща ти кафявата точка да си излязал

Безсмислица на свещенно място. Групичка джендъри яли и пили на чеверме и с размътени глави се направили на „конгресмени“ на БРСДП. И после ...заразата плъзнала в съседните страни и Русия...Затова нямаше нужда от строежа, вредата от пиянството се вижда и от космоса...

Тази "летяща чиния" я виждам от терасата си. Виждам и Шипка. И си мисля ,тези които умряха на Шипка,сигурно се въртят в гроба на комунистическия събор на "столетницата"

Най-добре ще е да ремонтират двигателя на чинията и всички от БКП/БСП да ги качат и изсрелят в необятния космос. Дай Боже!

На умствено изостаналите "анти-всичко" ще напомня, че Животът има и други страни. Касае се И за обект с висока архитектурна и дизайнерска стойност, който дори е разположен в уникална с красотата си природна местност.Като сте такива демократчета обаче, защо не отидете да протестирате пред стотиците културни обекти в зап.Европа, повечето построени на кръвта на колониализма и експлоатацията, които се посещават от милиони хора в продължение на десетилетия, без да се задават излишни въпроси? А? Идете първо там де! П.С.Аз нямам политически пристрастия.

ЕДНА МАФИЯ, ВЕЧЕ СЕ ВКОПЧВА И В ПАМЕТНИЦИТЕ ОТ МИНАЛОТО, КАТО ИНСТРУМЕНТ ЗА ПСИХО-МЕНТАЛНО ФРУСТРИРАНЕ И МАНИПУЛИРАНЕ НА ТЪЛПАТА, ОЗНАЧАВА, ЧЕ УСЕЩА ИДВАНЕТО НА НЕЙНИЯТ КРАЙ ! КЛАСИЧЕСКИ ПРИМЕР НА КРЕМЪЛСКА СХЕМА НА УПРАВЛЕНИЕ НА ТЪЛПАТА, ЧРЕЗ "СПОМЕНИ ОТ "ВЕЛИКОТО" МИНАЛОТО"!

Бягай до аптеката, че са ти свършили хапчетата отдавана и откачаш напълно вече.

2022-11-26 11:43:25 Факт (нерегистриран) Чудното е защо тази безсмислица отдавна не е срината със земята а още седи там.Сграда без никаква стойност както архитектурна така и административна.Или може би е там щото БъГъ е пълна с комуняги 30+ години след края на Нрб и синчетата им --------- БКП И ДС НЕ БЯХА ИЗБИТИ И ЗАТОВА БЪЛХАРИЯ, ЧРЕЗ "ДЕМОКРАЦИЯ ПО МАСКОВСКИ" ОСТАНА НА ДЪНОТО НА ЕВРОПА, ЗА РАЗЛИКА ОТ ВСИЧКИ ДРУГИ СТРАНИ ОТ БИВШИЯТ ЛАГЕР, КОИТО СЕ РАЗВИХА И ИЗРАСТНАХА ! КОЙТО ОСТАВА ВЪРЗАН ЗА БУНКЕРА - ОСТАВА ВЕЧНО МИЗЕРЕН ! МИЗЕРНИ БЯХМЕ И ПРИ СОЦ-А ! САМО БЛЯДОВЕТЕ И РУМЪНЦИТЕ (ОНЯ ГИ ДЪРЖЕШЩЕ НА ХЛЯБ И ВОДА И ЗАТОВА ГО ДУМНАХА КАТО КУЧЕ) БЯХА ПО- ЗЛЕ ОТ НАС ! ВСИЧКИ ДРУГИ ДАЖЕ ПРИ СОЦА, БЯХА НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ! ПРОКЪЛНАТА ТЕРИТОРИЯ Е "ТЕРИТОРИЯТА" !

След 33 режим на т.н. демокрация българи не останаха в България.

Чудното е защо тази безсмислица отдавна не е срината със земята а още седи там.Сграда без никаква стойност както архитектурна така и административна.Или може би е там щото БъГъ е пълна с комуняги 30+ години след края на Нрб и синчетата им

Не се притеснявай, за теб ще отворят за посещение тоалетната в докторската градина. Там едно време се събираха модерните педе.....

А ти замислял ли си се как би станало това събаряне и с какви пари. Това да не ти е Лего - сглобяваш и разглобяваш. Дори само заради това, че НЯМА КАК да се махне, трябва да се измисли нещо друго, което да е от полза, без значение от първоначалния му замисъл.

Това ще е паметник на комунистическия ГЕНОЦИД над българите? Паметник на загиналите в Белене, на загиналите в Ножарево? Паметник на хилядите съсипани българи от комунистите?

Вместо да се хванат да възстановят голямата базилика в Плиска те се занимават с комунистически отломки

Въпроса го задай на НИНКН. Не стига, че хора със собствени средства, време и труд са се захванали с едно от многото неща, от които държавата се е отказала, ами хленчиш тук! Ти нещо значимо направил ли си през живота си?

Комунизмът е престъпен режим! Крайно време е комунизмът да бъде приравнен с фашизма ! За пропагандиране на комунизъм пандела

къде видя тук пропаганда?

Той е седераст - те само за пандела мислят, че какви хубави неща имат да поемат там.

"Паметник" на какво е това? На глупостта, че в най-кризисните години но соца парите са се източвали за наливане на бетон в пустошта?

Дори и така да е - построен е вече. Защо трябва да се остави да се разрушава, след като може да привлича туристи?

Евроатлантическата коалиция на тиквата, простото и мравояда няма сили само да го боядиса, да не говорим да събере и сглоби мозайките по тавана във вътрешността...

Айде, няма нужда!

Което българският народ ще признае е, ако се превърне от грозен символ на грозна епоха в....Национален пантеон на четниците-герои и най-вече на Хаджи Димитър и Стефан Караджа!!! Смятайте го за официално искане и предложение!!!!

Официални предложения не се правят от анонимни потрбители в някакъв интернет сайт. Иди и го предложи официално, където трябва. Спри да тролиш тук.

Надяваме се от МНО да възобновят традицията,производството на младите лейтенанти да става отново там .

"всички приходи и данъци на ЛУКОЙЛ от тяхната дейност да бъдат плащани у нас, а не както досега - в Холандия или Швейцария." Я Вижти що голандията ни на иска ф шенгена, сички пари за минавали на запад, а туркоробцити ги търсели от Русия. Гулюгулюту, фейсбуца, апълката кви данъци платиха ф БГ? НУЛА Руски дрон мина пулувинта ОТАН и чак кат взриви отански Загреб тогаз гуу видяа Петриътити. Туркоробцити разбраа ли безаналоговия член 5ти на ОТАН де са скри след кат Путин запука натуту ф Полца?

Много се надавам някой ден да се намери финансиране за цялостна реставрация на този архитектурен шедьовър.