Първа дама и Борисов откриха реконструираната ”Трапезица”

Мехрибан Алиева, първа дама на Азербайджан, и премиерът Бойко Борисов откриха социализираната и реконструирана крепост “Трапезица“ във Велико Търново.

Обратно в новината

Коментари - Първа дама и Борисов откриха реконструираната ”Трапезица” | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МНОГО ВАЖНО...

56% от гражданите на ЕС говорят език,а простият ни товари с заплати и командировки на 56 преводача!

Вчера се върнах от БарЦелона селски,явно ти от вашето село не си излизал и да ти светна лампата,че само тъпотии пишеш-каталунците масово не знаят кастилски(за неграмотните това е испански) и го изучават в училище само като допълнителен предмет..... та тия глупости си ги говори в селската кръчма пред селските си идиоти

Поредното голямо крадене на пари на комунягите от Герб в Търново!Този кич струвал 6,7 милиона лева!Преди това ремонтираха 3 г. стадион Иваило като похарчиха(откраднаха) над 5 милиона лева за една боя,трева и писта!!!Стадиона така и не става за мачове за А/група!!!

Стадиона е в топ5 в България, замълчи!

Ти не знам точно за кой стадион Ивайло говориш?Ако е за този във Велико Търново, то малко отбори от ППЛ имат такъв стадион.Стадиона си е много хубав!

Каква е разликата между кмета Чоко от Галиче и м-р п-ла Боко от Банкя? Приликата е очевадна. Кмета от с.Галиче заедно с синовете си и съселяни има престъпна групировка ,която пали,бие и рекетира всеки в селото ,който е срещу Чоковщината т.е. Чоко си цапа ръцете.М-р п-ла Боко от Банкя, бос на политгрупировката ,,Герб"използва срещу несъгласните с него полиция ,прокуратура,съд,БОП,НАП , подчинените си в министерства и общини за натиск по избори ,рекет и натиск над фирми,бизнесмени,журналисти,медии , политици и всички несъгласни със социалната, финансово -икономическата Му политика загробваща България и простотиите ,които бълва у нас и чужбина т.е.Боко е срещу всеки,който е срещу Боковщината.Боко не си изцапва ръцете. Той използва немниците си.Драги ми Бойко/Буда,Боко или Тиква по Младжовски/ всяко начало си има и логичен край.Ясно ти е нали?

Верно ли Цецо си поискал от първата дама?

Ето така се ,,управлява " и клетата ни държава. До кога ще търпиме този ексцентричен малоумник братя българи?

кво искаш малоумнико,виж как я сваля.знайш ли колко нафта имат излишна.

и двамата ги блъскат :) хахахах

Генералът диктатор се забавлява! А до него снахата на друг азиатски диктатор! Само не знам защо тази ми прилича много на Цеца Величкович. Или Цеца се е оженила за сина на Алиев или са я викнали да играе роля в евтин водевил.

Туй ми напомня на оня филм "Дамата с тиквата"...

Наш "Боки" до скоро гушкаше и целуваше баба Меркел а сега гледам се е ориентирал към по младо.Тази ще му напълни тръбата(а и той нейната) ама да внимава Меркел да не му спре фондовете, че фалираме от раз.А иначе си има вид на е.ач.

Е.ач и не е.бач и половина, а цели 3/4-ти е.ач. Гордост за всички българи и циганки!

Нещо не си разбрал - е..ч-ите са в Симитли...

Кой ли автор може да напише, и кой редактор да допусне за публикуване - църква номер 10? Моля от Дир поправете това безобразие.

Как се е нахилил простака му с простак

Хайде да видим, да ли някой ще познае, какво си мисли Бойко на 1-вата и 3-тата снимка?!!

... нямало да може да напълни Хъба с газ ..

А ма оня мъжа на тази как шу му напълни г.за с много, много газ.

Селските идиоти от мазето пак с нова сила след празниците......колкото и да храчите само това ви остана комуноидни ушанки....все повече ще ви влиза и все повече ще врещите и това е положението до като си заминете